Δημοσχάκης Αναστάσιος

Περιοδεία σε πόλεις του Βορείου Έβρου

H περιοδεία του βουλευτή κι Επίτιμου Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Αναστασίου Δημοσχάκη σε πόλεις του Βορείου Έβρου, τη Δευτέρα 14/08, ξεκίνησε πολύ νωρίς από τη Λαϊκή Αγορά του Διδυμοτείχου, όπου συναντήθηκε με τους παραγωγούς, εμπόρους και συζήτησε τα προβλήματα των κλάδων τους.

Η συνάντηση του στη ΘΡΑΚΙΩΤΙΣΣΑ με τις Αρχόντισσες του Κάστρου, είναι πάντα στις προτιμήσεις του γιατί την κρίνει ενδιαφέρουσα! Ο καφές και η κουβέντα με τις καστρινές κυρίες σε θέματα που αφορούν την πόλη, την Αγορά, την κοινωνία, τα νοικοκυριά τους, κυρίως όμως τα παιδιά τους είναι στην πρώτη προτεραιότητα.

Στην συνέχεια, κινήθηκε στην αγορά της πόλης, όπου συναντήθηκε με επαγγελματίες, καταστηματάρχες και πολίτες, από τους οποίους ενημερώθηκε για την κατάσταση στην αγορά και γενικότερα στην περιοχή του Διδυμοτείχου.

Η περιοδεία συνεχίστηκε στην πόλη της Ορεστιάδας, όπου ο βουλευτής περιηγήθηκε τη Λαϊκή Αγορά κι έκλεισε με επίσκεψη σε καταστήματα της τοπικής αγοράς, προκειμένου να συνομιλήσει και να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος αλλά και το τοπικό καταναλωτικό κοινό.