Δημοσχάκης Αναστάσιος

Περιοδεία στην περιοχή της Λευκίμης

Την χθεσινή του (7/9) περιοδεία ξεκίνησε ο υπ. Βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Αν. Δημοσχάκης από την  Αλεξανδρούπολη, όπου συνομίλησε με κατοίκους και παράγοντες αυτής. Επισκέφθηκε διάφορες επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής, τόσο του πρωτογενούς, όσο και του δευτερογενούς τομέα και συνομίλησε με επιχειρηματίες και με εργαζόμενους σε αυτές.

Σειρά είχαν το όμορφο χωριό της Λευκίμης, καθώς και οι κοντινοί οικισμοί, όπου ο Αν. Δημοσχάκης συναντήθηκε με κατοίκους οι οποίοι κατάγονται τόσο από την γενέτειρά του, το Ισαάκιο Διδυμοτείχου, όσο και απο τα γύρω συγγενικά χωριά (Ασημένιο, Σοφικό κ.ά.). Συναντήθηκε με φορείς και κατοίκους της Λευκίμης και αντάλλαξε απόψεις για τις τρέχουσες προεκλογικές εξελίξεις.

Το απόγευμα παρακολούθησε τον Εσπερινό για την σημερινή μεγάλη εορτή του Γενέθλιου της Παναγίας, ενώ στην συνέχεια έκλεισε την χθεσινή περιοδεία στην εξαιρετικά ζωντανή πολιτιστική βραδιά που διοργάνωσαν οι γυναίκες του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου, όπου ο υπ. Βουλευτής έγινε αποδεκτός με χαρά!

 20150907_194108 20150907_201510  20150907_214633