Δημοσχάκης Αναστάσιος

Πράξη υψηλού πολιτικού & εθνικού συμβολισμού η ίδρυση του πολιτικού μου γραφείου Β/Έβρου στο ιστορικό Ισαάκιο Διδ/χου! Το μήνυμα είναι σαφές & ηχηρό : Δεν πρέπει να σβήσουν τα φώτα στα χωριά & στους οικισμούς του Έβρου, του Β/Α & Ν/Α Αιγαίου!!

Σε κλίμα συγκίνησης αλλά και εθνικής υπερηφάνειας, τελέστηκε το πρωινό της Κυριακής (13/11) ο πρώτος Αγιασμός στο νέο πολιτικό μου γραφείο στον Β/’Εβρο, στο Ισαάκιο Διδυμοτείχου & γενέτειρα μου, με τις ευλογίες & τις ευχές του Μητροπολίτη κ.κΔαμασκηνού Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας & Σουφλίου!!

Ο Σεβασμιώτατος μας στην εγκάρδια τοποθέτησή του, επεσήμανε τον συμβολισμό και την βαρύτητα της μετακίνησης του πολιτικού μου γραφείου, στο Ισαάκιο… εκεί από όπου ξεκίνησα, σε μία εποχή δε που οι περισσότεροι επιλέγουν να εγκαταλείψουν την περιουσία τους ή να την εκποιήσουν, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του αλλά και την ελπίδα του να στηριχθεί ο ακριτικός Νομός μας (Ολόκληρη η Τοποθέτηση του Σεβασμιότατου εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=i_bffLjNGBE )

Το ελπιδοφόρο μήνυμα για τον τόπο μας που αποστέλλει η λειτουργία του πολιτικού μου γραφείου πλησίον της συνοριογραμμής, ανέδειξε και ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, κατά τον χαιρετισμό του!! (Ολόκληρη η Τοποθέτηση εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=_ES_QBFDJU4&t=1s)

Απευθυνόμενος στους υψηλούς θεσμικούς & τοπικούς παράγοντες, συγγενείς, συνεργάτες και φίλους, που με την εκεί παρουσία, μας τίμησαν ανέφερα τα εξής :

-Η μεταφορά του πολιτικού μου γραφείου από το Διδ/χο, στο Ισαάκιο είναι μία πράξη υψηλού συμβολισμού προς πολλούς αποδέκτες!!

-Το να σβήσουν τα φώτα στα χωριά και στους οικισμούς του Έβρου, συνιστά εθνικό έγκλημα!!

-Με την απόφαση της δημιουργίας πολιτικού μου γραφείου & ενός δεύτερου νοικοκυριού σε απόσταση 3χλμ από την πόλη του Διδ/χου & 2 χλμ από την συνοριογραμμή, επιτελώ και ένα χρέος τιμής και μνήμης έναντι αυτών που έφυγαν & έναντι αυτών που έρχονται…

-Υπογραμμίζοντας παράλληλα την έμπρακτη στήριξη μου στην ακριτική ύπαιθρο φέρνοντας πίσω με ευγνωμοσύνη το ‘αντίδωρο’, σε έναν τόπο που με προίκισε με αρχές και αξίες, που με ακολουθούν σε όλη μου την ζωή!!

-Είναι υποχρέωση όλων να προσέξουμε τα σύνορά μας και να μείνει ο ευλογημένος αυτός τόπος όρθιος, θωρακισμένος γιατί έτσι εξασφαλίζεται η ισχυρή Ελλάδα!

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την τοποθέτησή μου εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=7cxJ4sJSfkA