Δημοσχάκης Αναστάσιος

Προγραμματισμός συνάντησης της ”Πρωτοβουλίας για την θωράκιση & αναβάθμιση της Νοσηλευτικής Σχολής Διδ/χου”, με τον Υφυπουργό Παιδείας Άγγελο Συρίγο

Με κοινοβουλευτική παρέμβαση προς το Υπουργείο Παιδείας και συγκεκριμένα στον Υφυπουργό Άγγελο Συρίγο ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Ε.Α., Αν. Δημοσχάκης, διαβιβάζει το αίτημα 170 σωματείων, φορέων, συλλόγων και προέδρων τοπικών κοινοτικών συμβουλίων του Ν. Έβρου.

Με την επιστολή τους οι εκπρόσωποι της Πρωτοβουλίας για την «Θωράκιση και Αναβάθμιση της Νοσηλευτικής Σχολής Διδυμοτείχου» αιτούνται τον προγραμματισμό συνάντησης με τον Υφυπουργό Παιδείας Άγγελο Συρίγο, προκειμένου να του επιδώσουν ιδιοχείρως το ψήφισμα για την Νοσηλευτική σχολή του Διδυμότειχου και να εκθέσουν επιγραμματικά τις απόψεις της τοπικής κοινωνίας για το μέλλον της Νοσηλευτικής Σχολής και του τόπου μας.

Ακολουθεί αναλυτικά η Αναφορά :

ΠΡΟΣ : ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ κ.ΑΓΓΕΛΟ ΣΥΡΙΓΟ

Ο Βουλευτής Έβρου, Αναστάσιος Δημοσχάκης, καταθέτει στο Προεδρείο της Βουλής Κοινοβουλευτική Αναφορά προς το Υπουργείο Παιδείας & συγκεκριμένα στον Υφυπουργό Άγγελο Συρίγο, διαβιβάζοντας επιστολή της Πρωτοβουλίας για την «Θωράκιση και Αναβάθμιση της Νοσηλευτικής Σχολής Διδυμοτείχου».

Οι 170 σύλλογοι, εκπρόσωποι συλλογικοτήτων και θεσμικοί εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας αιτούνται τον προγραμματισμό συνάντησης με τον Υφυπουργό Παιδείας Άγγελο Συρίγο, προκειμένου να του επιδώσουν ιδιοχείρως το ψήφισμα για την Νοσηλευτική σχολή του Διδυμότειχου και να εκθέσουν επιγραμματικά τις απόψεις της τοπικής κοινωνίας για το μέλλον της Νοσηλευτικής Σχολής και του τόπου μας.