Δημοσχάκης Αναστάσιος

Πρώτη επίσημη προεκλογική εμφάνιση στην Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας

Από την Βορειότερη και Νεότερη Ελληνική Πόλη, την Νέα Ορεστιάδα, και στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της Δημοτικής Τηλεόρασης Ορεστιάδας (31/8), ξεκίνησε τις προεκλογικές του εμφανίσεις ο υπ. Βουλευτής Έβρου Αν. Δημοσχάκης. Μίλησε για τις επικείμενες πρόωρες εκλογές, αλλά και για τα προβλήματα που βιώνει ο Έβρος και θα αποτελέσουν προτεραιότητα για την Νέα Δημοκρατία στην νέα διακυβέρνηση της χώρας μέσω συνεργασιών!

Βασικά σημεία των δηλώσεων του Αν. Δημοσχάκη είναι τα παρακάτω:

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ κόστισε στην χώρα άνω των 200 δις ευρώ (νέο Μνημόνιο, κατασπατάληση αποθεματικών, απώλεια εισοδημάτων πάσης φύσεως επιχειρηματιών & φυσικών προσώπων, ύφεση κλπ.) και εν τέλει οδήγησε τη χώρα για τρίτη, ουσιαστικά, φορά μέσα σε επτά μήνες σε νέες εκλογές!
  • Ο Ελληνικός λαός έχει ωριμάσει και είναι πλέον πιο ενημερωμένος, για αυτό ο Αν. Δημοσχάκης πιστεύει πως η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων και θα αποτελέσει τον κορμό μιας κυβέρνησης συνεργασιών! Αυτό άλλωστε εισπράττει από την καθημερινή του επαφή με τους πολίτες του Έβρου σε όλες τις περιοδείες του.
  • Ο διαχωρισμός μνημόνιο και αντι-μνημόνιο «πέθανε» στις Βρυξέλλες, στη Σύνοδο Κορυφής των 17 ωρών και «ενταφιαστηκε» στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και στην ευρεία ψήφιση της τρίτης συμφωνίας, ώστε να μην καταρρεύσει η χώρα και να παραμείνουμε στο Ευρώ και στην Ευρώπη.
  • Ο υπ. Βουλευτής επεσήμανε ότι ο κ. Λαφαζάνης αγνόησε τον Έβρο και δεν απέδωσε ως Υπουργός την απαραίτητη νομοθετική ρύθμιση που όφειλε προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα να αποκαθίστανται τα αντιπλημμυρρικά έργα στην ώρα που θα έπρεπε!
  • Επιπροσθέτως, ο ΣΥΡΙΖΑ επέδειξε αδιαφορία, παρά τις αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις του Αν. Δημοσχάκη από τον Μάρτιο ακόμα, για τον κίνδυνο της ζωονόσου των βοοειδών, λόγω της οποίας έχει επιβληθεί στον Έβρο μια άδικη & ταπεινωτική καραντίνα.

Κλείνοντας, ο κ. Δημοσχάκης έστειλε μήνυμα νίκης και πρωτιάς της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την Ελλάδα, καλώντας όλους τους πολίτες να αποφασίσουν οι ίδιοι το μέλλον τους και να ψηφίσουν, ώστε να αποφευχθεί ακόμα ένα τέτοιο καταστρεπτικό επτάμηνο.

Μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη στο σύνολό της εδώ.