Δημοσχάκης Αναστάσιος

Στοχευμένες & σημαντικές πρωτοβουλίες για μια νέα προοπτική για την Αθήνα. Απαντητική επιστολή του Δημάρχου Αθηναίων

Απαντητική επιστολή έλαβε από τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας, Αν.Δημοσχάκης σε συνέχεια της από 29/3/2021 ενημερωτικής επιστολής που του απέστειλε.


Επίκεντρο της οποίας ήταν η πρόταση που κατέθεσε ο βουλευτής, στο πλαίσιο των ομιλιών του ως Εισηγητής στο ν/σ του Υπουργείου Οικονομικών για την εμβληματική επένδυση στο Ελληνικό, για  ισότιμη και δίκαιη ανάπτυξη του κέντρου της Αθήνας παράλληλα με την αστική ανάπλαση στη Ν/Α Αττική. 


Στην επιστολή του ο Κώστας Μπακογιάννης εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Βουλευτή που ανέδειξε από το βήμα της Βουλής,  την αναγκαιότητα ενός σχεδίου «ανάστασης» του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της Αθήνας, το οποίο κρίνεται απαραίτητο!


Παράλληλα παραθέτει σειρά σημαντικών πρωτοβουλιών, με κοινωνικό, οικονομικό και πολιτιστικό πρόσημο που έχει ήδη αναπτύξει ο Δήμος, προκειμένου η πρωτεύουσα της χώρας να αποκτήσει σταδιακά και πάλι την λάμψη που της αρμόζει!


Οι απόψεις & οι επιδιώξεις συγκλίνουν…δημιουργώντας τις βέλτιστες προϋποθέσεις ώστε το κέντρο της Αθήνας να αποκτήσει… νέα πνοή!! 

Μπορείτε να διαβάσετε την Ενημερωτική Επιστολή προς τον Δήμαρχο Αθηναίων εδώ : https://www.facebook.com/Dimoschakis/posts/3451530688279851
Επισυνάπτεται η Απαντητική Επιστολή του Δημάρχου Αθηναίων εδώ :