Δημοσχάκης Αναστάσιος

Συνάντηση του Βουλευτή με την Υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης

Από την ουσιαστική σημερινή συνάντηση του Βουλευτή Αν. Δημοσχάκη με την Υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του ως Τομεάρχης της Ν.Δ. θεμάτων Μακεδονίας & Θράκης:

“31/3/2015 – Η Υφυπουργός συναντήθηκε με τον βουλευτή Έβρου, Αν. Δημοσχάκη

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, συναντήθηκε σήμερα, 31 Μαρτίου 2015, στην Αθήνα, με τον βουλευτή Έβρου και τομεάρχη της Νέας Δημοκρατίας για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Αναστάσιο Δημοσχάκη.

Η κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά ενημέρωσε τον βουλευτή για τις αρμοδιότητές της στο ΥΜΑΘ, ενώ με τη σειρά του ο κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης εξέθεσε τα θέματα που αφορούν την αρμοδιότητά του ως τομεάρχης στον νομό Έβρου.

Μετά το τέλος της συνάντησης, η Υφυπουργός Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, δήλωσε:

Είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση με τον κ. Δημοσχάκη, για θέματα που αφορούν την περιοχή του Έβρου, αλλά και ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα. Ως Υφυπουργός με αρμοδιότητα τη Μακεδονία και τη Θράκη και με δεδομένο ότι έχουν οριστεί οι αρμοδιότητές μου, έχω πλήρη επίγνωση των θεμάτων πάνω στα οποία καλούμαι να εργαστώ και θέλω να διαβεβαιώσω τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής, ότι πολύ σύντομα θα φανούν τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας.”

IMG_1807 IMG_1809