Δημοσχάκης Αναστάσιος

Συνέντευξη στη Θράκη ΝΕΤ – Δηλώσεις για την επόμενη μέρα για την Κυβέρνηση

Συνέντευξη παραχώρησε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ Τηλεόρασης της 13/8/16 ο Βουλευτής Έβρου και επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αν. Δημοσχάκης, όπου συζητήθηκε η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και τα συμπεράσματα από το οδοιπορικό στον Έβρο. Ακολουθούν τα βασικά σημεία των δηλώσεών του:

  • Τα πρώτα μηνύματα σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία, πέραν από τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ, είναι ότι υπήρξε μεγάλη απόκλιση σε ότι αφορά την είσπραξη των εσόδων, όπως η παρούσα κυβέρνηση την είχε σχεδιάσει και συμφωνήσει, και δεν μπόρεσε να πετύχει το στόχο της!
  • Έπειτα από το κλείσιμο της Βουλής, είχε την ευκαιρία να περιοδεύσει στις πόλεις, στους οικισμούς και τα χωρία του Έβρου, να συναντηθεί με κατοίκους, φορείς και παράγοντες και να διερευνήσει όλα τα ζητήματα τα όποια απασχολούν το νομό αλλά και τη χώρα.
  • Πρώτον, απασχολεί όλον τον κόσμο η καταβολή των φόρων και λοιπών σχετικών υποχρεώσεων.
  • Δεύτερον, δεν υπάρχει καμία αισιοδοξία αλλά υπάρχει σοβαρότατη περίσκεψη έως και κατάθλιψη στους επιχειρηματίες κάθε μορφής όπως επίσης και στους εργαζομένους που δεν ξέρουν αν οι επιχειρείς που τους απασχολούν θα αντέξουν να λειτουργούν μέχρι το τέλος του έτους.
  • Κατά τη διάρκεια του οδοιπορικού στον Έβρο, διαπίστωσε την αγωνιά των πολιτών. Δεν γνωρίζουν που πάει η χωρά. Για πρώτη φόρα αυτός ο τόπος και αυτός ο λαός δεν έχει αισιοδοξία, χάσανε την ελπίδα.
  • Η Ν.Δ. έχει μπει στη διαδικασία της σύνταξης του κυβερνητικού προγράμματος το οποίο είναι σε εξέλιξη και το οποίο θα παρουσιάσει ο πρόεδρος τον Σεπτέμβριο.
  • Η Ν.Δ. προετοιμάζεται σε όλα τα επίπεδα, πρέπει όμως και ο ελληνικός λαός να προετοιμάζεται ψυχολογικά για το τι έρχεται από εδώ και πέρα και κυρίως από το Σεπτέμβριο και μετά.
  • Όλοι πρέπει να ασχολούνται με την διαδικασία των κοινών και ειδικότερα αυτοί που ανήκουν στην κατηγορία του Λευκού, του Άκυρου και της Αποχής!

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.