Δημοσχάκης Αναστάσιος

Συνέντευξη στο MAXIMUM 93,6 (14/9)

Συνέντευξη έδωσε σήμερα, 14/9, το πρωί ο υπ. Βουλευτής Έβρου με τη Νέα Δημοκρατία Αν. Δημοσχάκης στην Δημήτρη Κολιό, ζωντανά στο studio του ραδιοφώνου MAXIMUM 93,6. Ο Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ έδωσε μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας και ποσοστού άνω του 40% για την κεντροδεξιά παράταξη στον Νομό Έβρου.

Τα κυριότερα σημεία των τοποθετήσεων του στην συνέντευξη ήταν τα παρακάτω:

  • Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης επιβεβαιώνει το ρητό «αρχή άνδρα δείκνυσι» και αντανακλά την μακρόχρονη πολιτική του εμπειρία και πορεία.
  • Ο Έβρος θα δώσει το θετικό πρόσημο σε όλη τη χώρα για τη Νέα Δημοκρατία, η οποία έρχεται με την εμπειρία των χρόνων και με τον ρεαλισμό της αυτοκριτικής να διορθώσει τη ζημία των 7 μηνών του ΣΥΡΙΖΑ που παρέμεινε άπραγος για τον Έβρο.
  • Ζήτησε από τη Νέα Δημοκρατία και τους Ευρωβουλευτές της να κινηθούν, με τον κ. Κεφαλογιάννη άμεσα να έρχεται σε επαφή με τον αρμόδιο επίτροπο Γεωργίας, για το θέμα της ζωονόσου.
  • Επιπροσθέτως, ο Αν Δημοσχάκης παρουσίασε στη σύσκεψη των Ευρωβουλευτών προτάσεις του που έχουν σχέση με υπαρκτά προβλήματα του Έβρου & που άπτονται της Ευρωπαϊκής πραγματικότητας.
  • Σημαντική η στελέχωση και λειτουργία του Ινστιτούτου Εξωτικών Νοσημάτων στην Ορεστιάδα και η ίδρυση μιας νέας Κτηνιατρικής Σχολής, με “αίθουσες διδασκαλίας” & “αμφιθέατρα” τις κτηνοτροφικες μονάδες του Νομού και πλαίσιο λειτουργίας με δοκιμασμένες λύσεις, όπως το Διεθνές Ελληνικό πανεπιστήμιο και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.
  • Ο κ. Δημοσχάκης δήλωσε παραπονεμένος για την κατάσταση του κάθετου οδικού άξονα της Εγνατίας στον Έβρο, έναντι άλλων περιοχών και υπενθύμισε το οραματικό του τρίπτυχο το οποίο περιλαμβάνει την μετατροπή του Έβρου σε διεθνή διαμετακομιστικό κόμβο.
  • Έκλεισε την συνέντευξή του υπενθυμίζοντας την διάθεση για συνεργασία της Νέας Δημοκρατίας με κάθε φιλοευρωπαϊκή δύναμη για το καλό της χώρας και παρότρυνε όλους τους Έλληνες να σηκωθούν από τον καναπέ και να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους, ψηφίζοντας για σταθερή κυβέρνηση με κορμό την Νέα Δημοκρατία!

Μπορείτε να ακούσετε την συνένευξη εδώ.