Δημοσχάκης Αναστάσιος

ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΤΥΧΕΡΟ. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

Σε κοινοβουλευτική παρέμβαση προέβη ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας Αν.Δημοσχάκης, διαβιβάζοντας μέσω κοινοβουλευτικής αναφοράς προς το Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης την επιστολή των Φορέων Περιοχής Τυχερού Έβρου.


Το θιγόμενο ζήτημα αφορά στο επικείμενο κλείσιμο του Ταχυδρομικού Καταστήματος Τυχερού και τις αρνητικές συνέπειες αυτής της εξέλιξης για το σύνολο της περιφέρειας Τυχερού.


Υπογραμμίζεται ότι στην εν λόγω περιοχή εδρεύει η 7η Μ/Κ Ταξιαρχία, διαμένουν στρατιωτικοί που υπηρετούν στις παρακείμενες στρατιωτικές μονάδες, φιλοξενούνται ετησίως 250 αλλοδαποί εργάτες γης που είναι απαραίτητοι στην συγκομιδή των αγροτικών προϊόντων, καθώς επίσης λειτουργούν εκπαιδευτικά ιδρύματα όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.
Μέσω της Κοινοβουλευτικής Αναφοράς ο βουλευτής μεταφέρει το αίτημα της Επιτροπής Φορέων Τυχερού για συνέχιση της λειτουργίας του Ταχυδρομικού καταστήματος στο Τυχερό πέντε μέρες την εβδομάδα και την ομαλή διανομή της αλληλογραφίας.


Ακολουθεί αναλυτικά η Κοινοβουλευτική Αναφορά:


ΑΝΑΦΟΡΑ


ΠΡΟΣ : Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης
ΘΕΜΑ : ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΤΥΧΕΡΟ


Ο Βουλευτής Έβρου Αν.Δημοσχάκης καταθέτει στο Προεδρείο της Βουλής κοινοβουλευτική αναφορά διαβιβάζοντας προς το Υπ. Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης την επιστολή των Φορέων Περιοχής Τυχερού Έβρου, σχετικά με το ενδεχόμενο παύσης λειτουργίας του Ταχυδρομικού Καταστήματος στην περιοχή.


Όπως αναφέρεται στην επιστολή, στην εν λόγω περιοχή εδρεύει η 7η Μ/Κ Ταξιαρχία, διαμένουν στρατιωτικοί που υπηρετούν στις παρακείμενες στρατιωτικές μονάδες, φιλοξενούνται ετησίως 250 αλλοδαποί εργάτες γης που είναι απαραίτητοι στην συγκομιδή των αγροτικών προϊόντων, καθώς επίσης λειτουργούν εκπαιδευτικά ιδρύματα όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.


Οι προαναφερόμενες δομές έχουν απόλυτη ανάγκη τις υπηρεσίες του τοπικού Ταχυδρομικού Καταστήματος.


Η Επιτροπή Φορέων Τυχερού αιτείται την συνέχιση της λειτουργίας του Ταχυδρομικού καταστήματος στο Τυχερό πέντε μέρες την εβδομάδα και την ομαλή διανομή της αλληλογραφίας. Μπορείτε να διαβάσετε την επιστολή στον σύνδεσμο: