Στον Ρ/Σ STATUS 94,2 σχολίασε την σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου χθες, 23/9, ο Βουλευτής Έβρου της ΝΔ Αν. Δημοσχάκης.
Τα κύρια σημεία των δηλώσεων του είναι τα παρακάτω:
- Ευχόμαστε να πετύχει η νέα κυβέρνηση για το καλό της χώρας, αλλά φαίνεται πως οι εκλογές έγιναν απλά για να γίνει ένας ανασχηματισμός.
- Η φιλολογία περί του νέου δεν ισχύει, αφού το μισό και παραπάνω Υπουργικό Συμβούλιο έχει περάσει από το ΠΑΣΟΚ και κάποια μέλη από τη ΝΔ καθώς και από άλλα Υπουργικά Συμβούλια .
- Η απομάκρυνση Πανούση από την ΚΑΤΕΧΑΚΗ ήταν κάτι δυσάρεστο και προσφέρθηκε ως “κλάδος ελαίας” στη μαχόμενη νεολαία και τις λοιπές ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ που δεν “ενέκριναν” την πολύ καλή θητεία του.
- Πρότεινε την προηγούμενη ημέρα να δοθεί σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου θέση Υφυπουργού Υγείας αλλα ο Πρωθυπουργός τοποθέτησε ευτυχώς ένα “γαμπρό” του Έβρου, το Στρατηγό Τόσκα, στην ΚΑΤΕΧΑΚΗ στον οποίο και θα συμπαρασταθεί αν του ζητηθεί!
Το ηχητικό της συνέντευξης μπορείτε να ακούσετε εδώ.