Δημοσχάκης Αναστάσιος

Το συνέδριο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε.) το καλοκαίρι του 2019 στον Έβρο θα αποτελέσει την καλύτερη διαφημιστική καμπάνια για το νομό μας στο εξωτερικό!!

Για το επικείμενο συνέδριο της ΠαΔΕΕ στον Έβρο και τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση Ελληνισμού ( Πα.ΔΕΕ) στο ζήτημα των δυο Eλλήνων στρατιωτικών, μίλησε στο δελτίο ειδήσεων της Δέλτα Τηλεόραση ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Συγκεκριμένα είπε:

•Στην πρόσφατη συνάντηση του προεδρείου της ΠαΔΕΕ με την Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς, επικαιροποιήθηκε η πρότασή του για την διοργάνωση του συνεδρίου της ΠαΔΕΕ το καλοκαίρι του 2019 στον Έβρο ενώ ήδη συμφωνήθηκε κοινό πλαίσιο προπαρασκευαστικών ενεργειών.
•Ζήτησε από τα μέλη της ΠαΔΕΕ, στα πλαίσια του θεσμικού ρόλου τους ως μέλη κυβερνήσεων και κομμάτων του εξωτερικού τόσο να εκδώσουν σχετικό ψήφισμα, όσο και να ασκήσουν, μέσω των Ελληνικών Ομογενειακών Οργανώσεων πίεση στις κατά τόπους διπλωματικές τουρκικές αρχές για το ζήτημα της απελευθέρωσης των δυο Ελλήνων στρατιωτικών.
•Ο Έβρος με την υλοποίηση αυτού του συνεδρίου θα αποκτήσει τους καλύτερους πρεσβευτές και διαφημιστές στο εξωτερικό, καθώς άνθρωποι επιρροής από όλο τον κόσμο θα γίνουν κοινωνοί της ομορφιάς & όχι μόνον του τόπου μας.

Περισσότερα μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί: