Δημοσχάκης Αναστάσιος

Υψηλού συμβολισμού & ιδιαίτερα ελπιδοφόρα για τον επιχειρηματικό κόσμο της Θράκης, η προχθεσινή παρουσία του Υπ. Ανάπτυξης-Επενδύσεων Α. Γεωργιάδη στον Έβρο & στην ΑΜ-Θ!

Το ελπιδοφόρο & γόνιμο πρόσημο της προχθεσινής παρουσίας του Υπουργού Ανάπτυξης κι Επενδύσεων στον Έβρο & στην ΑΜ-Θ, Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis υπογράμμισε σε δηλώσεις που παραχώρησε στον ρ/σ Ράδιο Παρατηρητής 94fm ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας, Αν.Δημοσχάκης.

Ειδικότερα ανέφερε τα εξής :

Η ίδρυση & λειτουργία του παραρτήματος του Ενδιάμεσου Φορέα Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» (ΕΦΕΠΑΕ) στην ΑΜ-Θ το οποίο και συμβολικά εγκαινιάστηκε με την παρουσία του Υπουργού, διασφαλίζει πλήρως τα συμφέροντα της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Λύθηκε ένας “γόρδιος δεσμός” του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής, αποτρέποντας τον ενδεχόμενο κίνδυνο να χαθούν πολύτιμοι πόροι από τα τρέχοντα προγράμματα ΕΣΠΑ…

Τόνισε το θετικό αποτέλεσμα που αναμένεται να επέλθει, καθώς ο νέος φορέας, με τους άξιους συνεργάτες, θα αξιολογεί εγκαίρως και θα επιμελείται τις απαραίτητες διαδικασίες ένταξης των επιχειρήσεων σε νέα προγράμματα.

Μπορείτε να ακούσετε τις δηλώσεις εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=dgVlKIVphag