Δημοσχάκης Αναστάσιος

Χαιρετισμός στα εγκαίνια του Μουσικού Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης

Χαιρετισμό απηύθυνε με επιστολή του στα εγκαίνια του Μουσικού Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης, χθες, 15/9, ο υποψήφιος Βουλευτής Έβρου με τη Νέα Δημοκρατία Αν. Δημοσχάκης. Ακολουθεί η επιστολή:

“Πρωτίστως θα ήθελα να συγχαρώ τον Δήμο Αλεξανδρούπολης για τον αγώνα και για την προσφορά του για την λειτουργία του Μουσικού Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης.

Δυστυχώς, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών μου στον Βόρειο Έβρο και στην περιοχή της Ορεστιάδας δεν θα μπορέσω να παραστώ σήμερα στην τελετή εγκαινίων του Μουσικού Γυμνασίου.

Είμαι σίγουρος πως η λειτουργία του θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή αναβάθμισης της παιδείας στον Νομό Έβρου και στον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Έχω εμπιστοσύνη στο διδακτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό που θα το στελεχώσει και θεωρώ πως σύντομα το Μουσικό Γυμνάσιο θα αποτελέσει έναν δεύτερο Φάρο για την Αλεξανδρούπολη, έναν φάρο πολιτισμού και παιδείας!

Δηλώνω συνεπής συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση και θα συνεχίσω και στην νέα κοινοβουλευτική περίοδο να αναδεικνύω στην Κεντρική Κυβέρνηση τις προοπτικές του Έβρου και τις αρετές των Εβριτών!”