Δημοσχάκης Αναστάσιος

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που ξεχώρισε για την απεριόριστη χαρά & αγάπη! Στο Ειδικό Δημ.Σχολείο & Ειδ.Γυμνάσιο Αλεξ/πολης ακούστηκαν τα κάλαντα & κυριάρχησε η χαρά, το χαμόγελο από μια μηνυματοφόρο θεατρική παράσταση ανθρωπιάς & μεγάλων συγκινήσεων!

Με ξεχωριστή ζεστασιά, αγάπη και γιορτινό πνεύμα διοργανώθηκε η φετινή Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Κέντρο Ειδικής Αγωγής Αλεξανδρούπολης, που στους κόλπους του περιλαμβάνει το Ειδικό Νηπιαγωγείο, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης & το Ειδικό Γυμνάσιο!!

Τα παιδιά και οι άξιοι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου & Γυμνασίου τραγούδησαν και ερμήνευσαν με μεγάλη μαεστρία Θρακιώτικα Κάλαντα, χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενώ το θεατρικό τους έργο διέθετε προδιαγραφές επαγγελματιών!!

Στον χαιρετισμό ο βουλευτής συνεχάρει τους διοργανωτές της υπέροχης γιορτής που ήταν γεμάτη κέφι, χαρά, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς & τους επιστήμονες για τις επιδόσεις τους και για το πολύτιμο έργο που προσφέρουν καθ’όλη την διάρκεια του χρόνου!!