Δημοσχάκης Αναστάσιος

Έμπρακτη αναγνώριση της καίριας συμβολής των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας στο μεταναστευτικό και υγειονομικό μέτωπο. Διαβιβαστική επιστολή στην πολιτική και φυσική ηγεσία της Κατεχάκη.

Με σχετική του επιστολή, ο βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Ε.Α., Α.Δημοσχάκης, διαβίβασε στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μ.Χρυσοχοΐδη και στον Υφυπουργό Ε.Οικονόμου, καθώς και στον Αρχηγό της Ε.Α , Μ.Καραμαλάκη την επιστολή της Συνδικαλιστικής Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξ/πολης αναφορικά με την έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς και του αγώνα των άξιων στελεχών της Αστυνομίας για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής και υγειονομικής κρίσης.

Εκτιμάται ότι η πολιτική και φυσική ηγεσία της Κατεχάκη, με την ευαισθησία που τη διακρίνει θα σκύψει στο δίκαιο αίτημα των σύγχρονων ηρώων, οι οποίοι υπηρετούν την πατρίδα με γενναιότητα και αυτοθυσία.

Ακολουθεί αναλυτικά η επιστολή :

Αξιότιμοι Κύριοι Υπουργοί,

Αξιότιμε Αρχηγέ της Ελληνικής Αστυνομίας,

Σας διαβιβάζω συνημμένα για ενημέρωση και τυχόν δικές σας ενέργειες λόγω αρμοδιότητάς, την επιστολή της Συνδικαλιστικής Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξ/πολης με την οποία ζητούν την έμπρακτη αναγνώριση, μέσα από την οικονομική ενίσχυση της προσφοράς τους στο πλαίσιο δύο μεγάλων πρόσφατων κρίσεων.

Τα άξια στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, κατάφεραν με γενναιότητα να αναχαιτίσουν την ιδιότυπη πολιορκία που δέχθηκε η χώρα στη συνοριογραμμή του Έβρου από τη γειτονική χώρα, με κινητήρια δύναμη την φιλοτιμία και την φιλοπατρία τους.

Μέσα στην υγειονομική κρίση , βρίσκονται και πάλι στην πρώτη γραμμή για την τήρηση των απαγορευτικών μέτρων κυκλοφορίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας και της διασφάλισης της ασφάλειας στους πολίτες.

Εκτιμάται ότι θα προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να αναγνωρισθεί η αυτοθυσία και η γενναιότητα των άξιων στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι βρίσκονται αταλάντευτα στη διάθεση της Πολιτείας και των πολιτών, διασφαλίζοντας την δημόσια τάξη και ασφάλεια!