Δημοσχάκης Αναστάσιος

Δεν υποβαθμίζεται το Δημοτικό Σχολείο Κυπρίνου Ορεστιάδας σύμφωνα με απόφαση του Υπ. Παιδείας!Η κοινοβουλευτική παρέμβαση..βρήκε άμεση θετική ανταπόκριση!

Εξαθέσιο παραμένει τελικά το Δημοτικό Σχολείο Κυπρίνου Ορεστιάδας, σύμφωνα με σχετικό ΦΕΚ του Υπ. Παιδείας, που αφορά την υποβάθμιση εκπαιδευτικών μονάδων εντός των οποίων ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται το τοπικό Σχολείο της περιοχής!!

Το θέμα ανέδειξα με κοινοβουλευτική παρέμβαση μου διαβιβάζοντας (26/9) στο Υπουργείο Παιδείας, την επιστολή του Δημάρχου Ορεστιάδας Β.Μαυρίδη, αναδεικνύοντας τους εθνικούς και κοινωνικούς λόγους που συνηγορούν στη διατήρηση του Δημοτικού Σχολείου της Δημοτικής Κοινότητας & πρώην Καποδιστριακού Δήμου Κυπρίνου Ορεστιάδας σε εξαθέσιο ως έχει σήμερα (Βλ. αναλυτικά εδώ : https://www.facebook.com/Dimoschakis/posts/pfbid0UtdYfWrqL9ANcWYqnbD6mPFUx3fniPQRGqheyhRn1Tnik2QacEaztPi3wCGwvQQQl)

Εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες στην ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας για την θετική απόφαση, με την οποία επικαιροποιείται εκ νέου η ευαισθησία που επιδεικνύει η σημερινή κυβέρνηση για τον ακριτικό Νομό!