Δημοσχάκης Αναστάσιος

Δηλώσεις στο Pontos TV Θεσσαλονίκης

Ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αν. Δημοσχάκης, μίλησε στο Pontos TV Θεσσαλονίκης για την παρουσίαση του βιβλίου του “Από τον Έβρο… στην Κατεχάκη”, που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη (22/11), στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κηφισιάς, καθώς και για θέματα επικαιρότητας.

Συγκεκριμένα είπε ότι:

 

  • Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο θα μπορέσει να πληροφορηθεί ο αναγνώστης τα κρίσιμα γεγονότα και περιστατικά που αντιμετώπισε το ελληνικό κράτος από το 1980 και εντεύθεν.
  • Αναφέρεται επίσης το βιβλίο σε συναντήσεις του Βουλευτή, κατά τη διάρκεια της ευδόκιμης πορείας του στην ΕΛ.ΑΣ.,  με αρχηγούς ξένων κρατών και με σημαντικούς πολιτικούς της Χώρας μας. Παράλληλα, μέσα από τις σελίδες του γίνεται σκιαγράφηση εικόνων από τον Έβρο και το Διδυμότειχο κι από το Χωριό του .
  • Τα έσοδα από το βιβλίο τόσο από τον ίδιο όσο κι από τον Εκδότη της ΕΥΡΑΣΙΑΣ, Φαίδωνα Κυδωνιάτη διατίθενται κατά 50%  στο Θρακικό Κέντρο -Εταιρεία Θρακικών Μελετών και κατά 50% στα  ορφανά παιδιά της Ελληνικής Αστυνομίας, οι γονείς των οποίων έπεσαν σε βίαιο περιστατικό, είτε από τρομοκράτες, είτε από σκληρούς κακοποιούς.
  • Καλή είδηση για τη χώρα μας ήταν η επίσκεψη Ομπάμα και περνάει θετικά μηνύματα για την Ελλάδα. Μας συνδέουν κοινοί αγώνες με τις ΗΠΑ. Οι τοποθετήσεις του Αμερικανού Προέδρου για χρέος, λιτότητα και ανάπτυξη ήταν σημαντικές.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις