Δημοσχάκης Αναστάσιος

Εορτασμοί για τους Αγίους Κωνσταντίνο & Ελένη, προστάτες κι εφόρους των Ασβεστάδων!

Στην πρώτη εκδήλωση που ορίζει και επίσημα την έναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων, στους Ασβεστάδες Διδυμοτείχου παρέστη χθες (20/05) ο Βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Απηύθυνε χαιρετισμό υμνώντας το Χωριό των χορευταράδων, τους ιστορικούς Ασβεστάδες!

Υπογράμμισε ότι μέσα από τα τραγούδια, τους χορούς και τα έθιμα της Θράκης προβάλλουν ακούραστα και γνήσια στο εσωτερικό της Χώρας αλλά και στο εξωτερικό τους πολιτιστικούς μας θησαυρούς!

Δήλωσε χαρούμενος με τη χαρά τους συμμετέχοντας στην κορυφαία προεόρτια θρησκευτική και πολιτιστική εκδήλωση ενόψει της σημερινής μεγάλης εορτής των Αγίων Κων/νου και Ελένης Προστατών και Εφόρων του τοπικού Οικισμού.

Χαιρέτισε την παρουσία των εκεί υποψηφίων των αυτοδιοικητικών εκλογών πρώτου και δεύτερου βαθμού, ευχόμενος σε όλους από καρδιάς καλό ΑΓΩΝΑ για το καλό των πολιτών στέλνοντας μήνυμα Ενότητας και Ειρήνης από την τοπική ιστορική πλατεία που ενώνει κοινές χαρές και στοχεύσεις!

Έκανε έκκληση σε όλους τους πολίτες, να κάνουν το χρέος τους, συμμετέχοντας εορταστικά σε αυτές, εκλέγοντας τους άριστους για το καλό του τόπου και των πολλών!