Δημοσχάκης Αναστάσιος

Επαίσχυντη η συμφωνία για το Σκοπιανό θα προκαλέσει επώδυνες συνέπειες για τον Ελληνισμό, το Έθνος και τη Β. Ελλάδα. Η Κυβέρνηση έθεσε τη χώρα σε συνταγματική και πολιτική αντικανονικότητα – Δηλώσεις στον Ρ/Σ Maximum 93,6 FM

Για την επαίσχυντη συμφωνία για το Σκοπιανό, για τα μέτρα που φέρνει το 4ο Μνημόνιο, αλλά και για τη στάση πληρωμών του Υπουργείου Αγρ. Ανάπτυξης για το μέτρο των δασώσεων γαιών μίλησε σήμερα (14/06) στον Ρ/Σ Maximum 93,6 FM o Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Συγκεκριμένα είπε ότι:

 

  • Η συμφωνία για το Σκοπιανό είναι επαίσχυντη για τα εθνικά συμφέροντα και θα προκαλέσει επώδυνες συνέπειες για τον Ελληνισμό, το Έθνος και τη Β. Ελλάδα.
  • Ο Πρωθυπουργός δεν έχει συναίσθηση των ευθυνών του, αλλά ούτε και της αποστολής του.
  • Η Κυβέρνηση έχει χάσει τη δεδηλωμένη κι έχει θέσει τη χώρα σε συνταγματική και πολιτική αντικανονικότητα.
  • Έφερε εν κρυπτώ μια συμφωνία, προϊόν μυστικής διπλωματίας, χωρίς να σέβεται το ελληνικό Κοινοβούλιο, για να καλύψει τα μέτρα που προβλέπονται από το Πολυνομοσχέδιο που αποτελεί το 4ο Μνημόνιο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ !
  • Οι κυβερνώντες θα μείνουν στην ιστορία ως οι «πιο πρόθυμοι της Μεταπολίτευσης» και κάνουν τα πάντα για να μείνουν κολλημένοι στις καρέκλες τους.
  • Το Υπουργείο Αγρ. Ανάπτυξης έχει προχωρήσει σε στάση πληρωμών στους δικαιούχους του προγράμματος των δασώσεων γαιών, κάτι που ανέδειξε ο ίδιος επί 3 χρόνια με γραπτές Ερωτήσεις του.

 

Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό εδώ