Δημοσχάκης Αναστάσιος

Επιτυχημένες οι Νομαρχιακές Συνελεύσεις της Ν.Δ. στη Θράκη

Στις Νομαρχιακές Συνελεύσεις της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας στους Νομούς της Θράκης παραβρέθηκε την Παρασκευή 10/6 και το Σάββατο 11/6 ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αν. Δημοσχάκης.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή το βράδυ υποδέχτηκε με την τοπική Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή στην πόλη της Ξάνθης τον πρώην Υπουργό και συνάδελφό του στη Βουλή Μάκη Βορίδη, Βουλευτή Αττικής, ο οποίος και συντόνισε τη Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟ.Δ.Ε. Ξάνθης και των υφισταμένων της Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων.

Στην συνέχεια. το Σάββατο το μεσημέρι ο Βουλευτής υποδέχτηκε με την τοπική ΝΟ.Δ.Ε. στην Κομοτηνή, Πρωτεύουσα της Θράκης, τον πρώην Υφυπουργό και συνάδελφό του στη Βουλή Θανάση Δαβάκη, Βουλευτή Λακωνίας, στον οποίο είχε ανατεθεί ο ρόλος του συντονιστή της Νομαρχιακής Συνέλευσης της ΝΟ.Δ.Ε. Ροδόπης και των υφισταμένων της ΔΗΜ.ΤΟ..

Τέλος, το βράδυ του Σαββάτου υποδέχτηκε στην εκλογική του περιφέρεια του Έβρου και στην Αλεξανδρούπολη τον συνάδελφό του στη Βουλή Γεώργιο Γεωργαντά, Βουλευτή Κιλκίς, ο οποίος και συντόνισε την Νομαρχιακή Συνέλευση των οργανώσεων της παράταξής της Ν.Δ. στο Νομό Έβρου.

Και στις τρεις ΝΟ.Σ. υπήρξε καθολική συμμετοχή και συμμετείχαν τα μέλη των ΝΟ.Δ.Ε., των ΔΗΜ.Τ.Ο. και φίλοι της παράταξης. Τους προσκεκλημένους και τους παρευρισκόμενους καλωσόρισαν ο Αν. Δημοσχάκης και οι Πρόεδροι των αντίστοιχων ΝΟ.Δ.Ε., ενώ εισηγήσεις πραγματοποιήθηκαν από τους Συντονιστές Βουλευτές και από τα παριστάμενα στελέχη και φίλους της κεντροδεξιάς παράταξης. Κατατέθηκαν προτάσεις και εκφράστηκαν απόψεις γύρω από τα θέματα λειτουργίας του κόμματος, και όχι μόνο, στο πλαίσιο της σύνταξης του Κυβερνητικού Προγράμματος, η οποία συντελείται από την ηγεσία του κόμματος. Η συνισταμένη αυτών των προτάσεων θα υποβληθεί στον Πρόεδρο του Κόμματός μας και στους συνεργάτες του για αξιοποίηση κατά τη σύνταξη του Κυβερνητικού Προγράμματος.

Ο Βουλευτής δήλωσε ικανοποιημένος και χαρακτήρισε και τις τρεις συνελεύσεις επιτυχημένες, ενώ εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, ειδικότερα στον επικεφαλής Περιφερειακό Συντονιστή Αντώνη Πασχάλη από την Ξάνθη.

Σε συνέχεια των Νομαρχιακών Συνελεύσεων στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, ο Αν. Δημοσχάκης θα αναλάβει χρέη συντονιστή στην αποψινή Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟ.Δ.Ε. Δράμας, όπου θα αναμένει με τον καλό συνάδελφό του στη Βουλή και όχι μόνο Δημήτρη Κυριαζίδη, Βουλευτή Δράμας, τους φίλους και τα μέλη της Ν.Δ. στο Νομό Δράμας.

20160610_212645 20160610_214425 20160611_131502 20160611_134138 20160611_193000