Δημοσχάκης Αναστάσιος

Η Αλεξ/πολη υιοθετείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση! Ο τοπικός λιμένας..τίθεται σε τροχιά ανάπτυξης! Συνέντευξη στην Alfa tv Αλεξ/πολης!!

Τις νέες ευχάριστες εξελίξεις για τον λιμένα Αλεξ/πολης & τις αναπτυξιακές προοπτικές αυτού, γνωστοποίησα στο βραδινό Δελτίο Ειδήσεων που παραχώρησα χθες (2/12) στην ALFA TV.

-Προηγήθηκαν διαπραγματεύσεις από το Υπ. Υποδομών με την Γενική Διεύθυνση Κινητικότητας & Μεταφορών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδια για τις μεταφορές της Ευρώπης!

-Το αποτέλεσμα υπήρξε αίσιο καθώς εγκρίθηκε από το Διευρωπαϊκό Δίκτυο η ανάπτυξη του Λιμένα & έτσι ο δρόμος ανοίγεται ελεύθερος ώστε να διοχετευτούν ευρωπαϊκά κονδύλια για τον εκσυγχρονισμό του..

-Από την πρώτη στιγμή κατέθεσα την απόλυτη πεποίθησή μου ότι η σημερινή Κυβέρνηση κι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια σοφή αλλαγή σχεδίων για την αξιοποίηση του Λιμένα Αλεξανδρούπολης.

-Ο λιμένας Αλεξ/πολης, παραμένει δημόσια περιουσία με νέες πλέον προοπτικές στα «ασφαλή» νερά της ΕΈ αλλάζοντας τη μοίρα του Έβρου σε συνδυασμό με τη νέα σιδηροδρομική γραμμή και τον Κάθετο Οδικό Άξονα.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=qrXhNeVwW2I