Δημοσχάκης Αναστάσιος

Η ηγεσία της Ν.Δ κοντά στους Εβρίτες και στους Θρακιώτες! Μετά την περιοδεία (14/3) του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη στην Θράκη, ο Αντιπρόεδρος Άδωνις Γεωργιάδης έκανε αντίστοιχη (21/3) στον Β/Έβρο!

Για το πλούσιο πρόγραμμα επαφών που πραγματοποίησε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, την Πέμπτη 21/03, στον Έβρο μίλησε στην κάμερα του Ράδιο Έβρος ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Αναλυτικότερα είπε ότι:

• O Άδωνις Γεωργιάδης πραγματοποίησε ένα γρήγορο & πλούσιο οδοιπορικό, όπως αυτό εκπονήθηκε από την Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ. και την ΝΟΔΕ Έβρου, όπου συνομίλησε με θεσμικούς παράγοντες και πολίτες για τα ζητήματα του τόπου!

• Μέσα από αυτή την διαδικασία ο Έβρος αποκτά μια ισχυρή & μαχητική υποστήριξη από τον Αντιπρόεδρο την οποία ο ίδιος έχει επιδείξει πολλές φορές με το λόγο του & τα έργα του στο κοινοβουλευτικό πεδίον!

• Η Ν.Δ δεσμεύτηκε μέσα από τον χαιρετισμό (14/3) του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη στο 11ο Παγκόσμιο Συνέδριο των Θρακών, ότι όλα τα ζητήματα της Θράκης θα εξετάζονται από την επόμενη κυβέρνηση με κύριο γνώμονα την εθνική τους διάσταση !!!

Απόσπασμα των δηλώσεων μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί: