Δημοσχάκης Αναστάσιος

Η Κυβέρνηση μολονότι παραπαίει, παγιδεύει την επόμενη!Η εθνικά επιζήμια συμφωνία ίσως να επικυρωθεί, αλλά με τον χρόνο θα καταστεί επώδυνη… Συνέντευξη στο Ρ/Σ Χρόνος 87,5 Κομοτηνής

Για τα πρόσφατα πολιτικά διαζύγια, τους ανίερους γάμους, τους μνηστήρες της εξουσίας αλλά και τον περιορισμό των ελιγμών που θα διαθέτει η κυβέρνηση της ΝΔ μετά τις εκλογές, μίλησε στο Ράδιο Χρόνος 87,5 ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Μεταξύ άλλων είπε:

• Αδηφάγοι της εξουσίας,πρόθυμοι & γυρολόγοι βουλευτές, ανταλλάσσουν την ψήφο τους με αξιώματα και δίνουν βραχύβια παράταση ζωής σε μια κυβέρνηση που παραπαίει και ετοιμάζεται πριν την μεγάλη έξοδο, να παγιδεύσει την επόμενη!

• Η Κυβέρνηση κινήθηκε στα όρια της συνταγματικής νομιμότητας με μεθοδεύσεις & πρωτοφανή μαγειρέματα.

• Η ίδια έδειξε ότι δεν αποδέχεται την αποτυχία της, σε ότι αφορά την έξοδο της Χώρας από τα Μνημόνια, αφού λόγω έλλειψης αξιοπιστίας, δεν μπορεί να δανειστεί από τις διεθνείς χρηματαγορές.

• Οι εκλογές δεν θα αργήσουν να δώσουν τον λόγο στον ελληνικό λαό, ο οποίος θα αποφασίσει ποιος θα κυβερνήσει την χώρα και ποιο θα είναι το μέλλον της!

• Εφόσον επικυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών από την Ελληνική βουλή αποκτά την ισχύ μιας Διεθνούς Σύμβασης, που υπερισχύει του Ελληνικού Συντάγματος, εγκλωβίζοντας έτσι την επόμενη κυβέρνηση.

• Οι μόνες δυνατότητες που θα έχει η ΝΔ, μετά από την επιτυχημένη εκλογική αναμέτρηση, θα κινούνται στα πλαίσια της προενταξιακής διαδικασίας της γειτονικής χώρας στην Ε.Ε.

Περισσότερα μπορείτε να ακούσετε στο ηχητικό που ακολουθεί: