Δημοσχάκης Αναστάσιος

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιδιώκει παράταση ζωής με νέο υβριδικό σχηματισμό που εξυπηρετεί τα ιδιοτελή συμφέροντα των συντελεστών εις βάρος του Εθνικού Συμφέροντος! Συνέντευξη στο Thraki Net.

Για τις πρόσφατες εξελίξεις, με την πολιτική κυβερνητική ‘τράπουλα’ που ξαναμοιράζεται με όρους ιδιοτελών και όχι εθνικών συμφερόντων, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του ThrakiNet ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Συγκεκριμένα είπε:

• Οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις υπονοούν πιθανή σκηνοθετημένη μεθόδευση, καθώς βλέπουμε τέσσερις βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων να συνεχίζουν να παρέχουν υπηρεσίες στην Κυβέρνηση, την στιγμή που το κόμμα τους υποτίθεται ότι αποχωρεί από την κυβερνητική συνεργασία.

• Η πρόταση μομφής είναι ένα κοινοβουλευτικό εργαλείο το οποίο η ΝΔ δικαιούται να χρησιμοποιεί, εφόσον το θεωρήσει χρήσιμο, προκειμένου να αποτρέψει την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στην Ελληνική Βουλή.

• Εφόσον οι εκλογές γίνουν αμεσότερα, η ΝΔ προτίθεται θα επαναδιαπραγματευτεί από μηδενική βάση με την γειτονική χώρα, προκειμένου να επιτύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία που θα διασώζει τα ζητήματα ”αγκάθια” για τους Έλληνες: την ονομασία και πολύ περισσότερο την γλώσσα και την εθνότητα!

• Οι άμεσες εκλογές αποτελούν την λύση του πολιτικού προβλήματος της χώρας και θα αποτελέσουν το εισιτήριο για την έξοδο της χώρας μας από το αδιέξοδο.

Περισσότερα μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί: