Δημοσχάκης Αναστάσιος

Η Τουρκία με την προκλητική ρητορική της δημιουργεί αναταράξεις στην περιοχή της Ν Α Μεσογείου – Διχαστική πολιτική ακολουθεί η Κυβέρνηση για τις Ε Δ – Συνέντευξη στο kranos.gr

Για τις πολιτικές επιδιώξεις του για τον Έβρο και τη Θράκη, για τις διχαστικές πολιτικές που εφαρμόζει η Κυβέρνηση για τις Ε Δ, αλλά και για τη συνεχώς αυξανόμενη προκλητική ρητορική της Τουρκίας μίλησε στο kranos.gr ο Βουλευτής Έβρου κι Αν. Τομεάρχης Εθν. Άμυνας της Ν Δ, Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Συγκεκριμένα είπε ότι:

  • Ο διεθνούς φήμης ζωγράφος και Δημοτιανός, Δημήτρης Ναλμπάντης, προβάλλει το εθνικό μας σύμβολο, την ελληνική σημαία, μέσα από τη σχετική έκθεση ζωγραφικής, που φιλοξενείται στην 16η ΜΜΠ Διδ/χου.
  • Οι εορτασμοί των Ελευθερίων της Θράκης ξεκίνησαν χθες από το Διδ/χο και τέτοιοι επέτειοι θυμίζουν ότι οι κυβερνώντες που έχουν σήμερα τη σφραγίδα της Χώρας πρέπει να είναι ανυποχώρητοι σε εθνικά θέματα και να αποτρέπουν την παραχάραξη της Ιστορίας μας.
  • Το τρίπτυχο της πολιτικής του για τον Έβρο είναι η Άμυνα και η Ασφάλεια στην περιοχή, η πρόοδος και η ανάπτυξη του Νομού που θα εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα στην εφεδρεία και στην εθνοφυλακή που μαζί με τον Τακτικό Στρατό αποτελούν το Εθνικό Στράτευμα σε περίπτωση εθνικής κρίσης , αλλά και ο αγώνας του να μη σβήσουν τα φώτα στα χωριά της παραμεθόριας περιοχής …
  • Με το πρόσφατο Νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ η Κυβέρνηση δίχασε τις Ε Δ.
  • Εφάρμοσε τη λογική των τακτοποιήσεων και δεν αντιμετώπισε μείζονα θέματα που απασχολούν τις Ε Δ.
  • Δημιούργησε περαιτέρω ζητήματα με τους αντιρρησίες συνείδησης, προέβλεψε και πάλι τη λειτουργία γραφείων νομικής προστασίας παρεμβαίνοντας στο σύστημα διοίκησης, ενώ έβαλε βόμβα στα θεμέλια των Ε Δ με τις διατάξεις για τον συνδικαλισμό
  • Η Ν Δ όσον αφορά τον συνδικαλισμό στις Ε Δ έχει τονίσει την ανάγκη συγκρότησης διακομματικής επιτροπής, από την οποία θα προκύψει μια συνισταμένη, που θα εφαρμόσουν όλες οι κυβερνήσεις.
  • Η Τουρκία με την προκλητική ρητορική προκαλεί αναταράξεις στην ευαίσθητη περιοχή της Ν/Α Μεσογείου.
  • Η γειτονική χώρα κατάλαβε ότι έχει απέναντι μια Ελληνική Κυβέρνηση που αντιμετωπίζει πρόχειρα και με ενδοτικότητα τα εθνικά θέματα, όπως συνέβη και με την εθνικά επιζήμια και επώδυνη  Συμφωνία των Πρεσπών.
  • Τα εθνικά θέματα δεν αντιμετωπίζονται και δεν λύνονται μέσα από μυστικές συναντήσεις ούτε πίσω από κλειστές πόρτες και μακρυά από την Αξιωματική Αντιπολίτευση!

 

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο παρακάτω link https://kranosgr.blogspot.com/2019/05/kranosgr.html