Δημοσχάκης Αναστάσιος

Ισχυρή Ελλάδα σημαίνει ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις!! – Άρθρο στην εφημερίδα Εστία

Άρθρο του υποψήφιου Βουλευτή της ΝΔ κι Επιτίμου Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ Αναστασίου Δημοσχάκη φιλοξένησε χθες (04/07) στην εφημερίδα Εστία για την αυριανή και ισχυρή Κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία με οραματιστή τον Κ. Μητσοτάκη θα αποκαταστήσει το κύρος, το γόητρο και το φρόνημα των ΕΔ.

Συγκεκριμένα αναφέρει μεταξύ άλλων οτι:

Στις 7 Ιουλίου η χώρα μας αλλάζει σελίδα και η ΝΔ θα αναλάβει να διορθώσει τη μεγάλη ζημιά που προκάλεσε η διακυβέρνηση Τσίπρα.

ΗΤουρκία “γκριζάρει” με τεχνητά επιχειρήματα περιοχές του Αιγαίου και ερμηνεύει κατά το δοκούν το Διεθνές Δίκαιο.

Η αυριανή ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με οραματιστή πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα αποκαταστήσει το κύρος, το γόητρο το φρόνημα αλλά και την ομαλή λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η γραμμή των συνόρων μας, Θράκη-Νησιά Ανατολικού Αιγαίου-Καστελόριζο προσδίδει στην ηπειρωτική Ελλάδα στρατηγικό βάθος και σημαντικό γεωπολιτικό χώρο.

Ο Πρόεδρος της Ν Δ, στην πρόσφατη υψηλού συμβολισμού επίσκεψή του στις Καστανιές, και συγκεκριμένα στο Φυλάκιο 1, αναφέρθηκε στο αξιόμαχο των Ε Δ και στο μήνυμα αυτοπεποίθησης που εκπέμπεται προς τους γείτονές μας

Αναλυτικά το άρθρο του:

“Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, η πατρίδα μας γυρίζει σελίδα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία να αναλαμβάνουμε να διορθώσουμε τη μεγάλη ζημιά που προκάλεσε στο έθνος μας η μοιραία και επικίνδυνη διακυβέρνηση του κ. Τσίπρα.

Ο Έβρος και η Θράκη στάθηκαν όρθιοι στα δύσκολα, όπως έμαθαν να κάνουν πάντα, στη μακρά και ιστορική διαδρομή αγώνων και θυσιών του έθνους μας.

Εμείς, εδώ στην περιοχή μας φυλάμε Θερμοπύλες για τον Ελληνισμό. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, με αίσθημα ευθύνης, αυταπάρνηση, σεβασμό στα ιδανικά του έθνους μας, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Απέναντί και δίπλα μας, υπάρχει ένας γείτονας τον οποίο δεν τον επιλέξαμε, αλλά η Ιστορία και η φύση μας ανάγκασαν να αναζητούμε κάθε φορά τρόπους «αβλαβούς» συγκατοίκησης.

Ένας γείτονας που «γκριζάρει» με τεχνητά επιχειρήματα περιοχές του Αιγαίου και ερμηνεύει κατά το δοκούν το Διεθνές Δίκαιο.

Κανείς δεν θέλει και δεν επιδιώκει μια αναμέτρηση, τουλάχιστον από τη δική μας πλευρά. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι εφησυχάζουμε.

Αντιθέτως, είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι, διασφαλίζοντας την εθνική κυριαρχία της πατρίδας μας, και δίνοντας στην Τουρκία να καταλάβει ότι, με την Ελλάδα μας δεν μπορεί να παίζει.

Η αυριανή ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με οραματιστή πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα αποκαταστήσει το κύρος, το γόητρο το φρόνημα αλλά και την ομαλή λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Επικαιροποιώντας σχέδια δράσης, εκσυγχρονίζοντας υποδομές και διαμορφώνοντας τον στρατηγικό σχεδιασμό μας σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής, τις προκλήσεις του ευρύτερου διεθνούς αλλά και του στενά γειτονικού περίγυρού μας, και έχοντας πάντοτε κατά νου τον κρίσιμο μια αδιαμφισβήτητο ρόλο που καλείται να διαδραματίσει η πατρίδα μας, στο πλαίσιο των διεθνών συμμαχιών μας.

Η γραμμή των συνόρων μας, Θράκη-Νησιά Ανατολικού Αιγαίου-Καστελόριζο προσδίδει στην ηπειρωτική Ελλάδα στρατηγικό βάθος και σημαντικό γεωπολιτικό χώρο, προγεφύρωμα και κόμβο εμπορικού άξονα, μεταφορών και οικονομικών σχέσεων, ζωτικών για την ανάπτυξη του έθνους μας.

Το γεωστρατηγικό περιβάλλον το οποίο διαμορφώνεται, επιβάλλει αποφασιστικότητα και γρήγορα αντανακλαστικά.

Πέραν της ορθής συγκρότησης και αναβάθμισης των υποδομών και του εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων, θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο ανθρώπινο δυναμικό.

Τις γυναίκες και τους άνδρες που κρατούν ψηλά τη σημαία της πατρίδας μας, σε πείσμα αντιξοοτήτων, της κρίσης και της έλλειψης σεβασμού που αντιμετώπισαν από την απερχόμενη κυβέρνηση Τσίπρα.

Η αυριανή κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα σταθεί στο πλευρό τους, συνειδητά και με υπευθυνότητα.

Θα ακούσει τις προτάσεις τους, θα κατανοήσει τις διαφορετικές συνθήκες που διαμόρφωσε και για εκείνους η μεγάλη εθνική κρίση, θα υλοποιήσει συγκεκριμένα προνοιακά μέτρα ανακούφισης και κατανόησης των αναγκών τους.

Ο Πρόεδρος της Ν Δ, στην πρόσφατη υψηλού συμβολισμού επίσκεψή του στις Καστανιές, και συγκεκριμένα στο Φυλάκιο 1, αναφέρθηκε στο αξιόμαχο των Ε Δ και στο μήνυμα αυτοπεποίθησης που εκπέμπεται προς τους γείτονές μας

Ευχαριστούμε όλα τα στελέχη των ΕΔ για όσα κάνουν για την Ελλάδα, ακόμη και όταν ηγεσίες όπως η αμετροεπής του κ. Τσίπρα, τους πληγώνουν και τους υποτιμούν. Εμείς, δεν λείψαμε ποτέ από το πλευρό τους, και το ξέρουν.

Τους θέλουμε δίπλα μας, τους χρειαζόμαστε, μαζί θα ξανακάνουμε την Ελλάδα μας ισχυρή και υπολογίσιμη. Το χρωστάμε στο μέλλον του τόπου και στα παιδιά μας”