Δημοσχάκης Αναστάσιος

Κανένα άξιο στέλεχος της ιστορικής παράταξής μας δεν περισσεύει στον αγώνα για την απόλυτη νίκη της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές, περιφερειακές και δημοτικές εκλογές. Συνέντευξη στον MAXIMUM FM

Για νίκη της δημοκρατίας στις εσωκομματικές διαδικασίες επιλογής άξιων προσώπων όσο αφορά την διεκδίκηση των περιφερειακών εκλογών, μίλησε στο ράδιο Maximum Maximumfm ο βουλευτής Έβρου & Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Συγκεκριμένα είπε:

•Κατόπιν συσκέψεων, διαβουλεύσεων & εισηγήσεων των παραγόντων γενικά του κόμματος της ΝΔ, ο Πρόεδρος μας Kyriakos Mitsotakis αποφάσισε να στηρίξει η παράταξη μας την υποψηφιότητα του Χρήστος Μέτιος ως Περιφερειάρχη στην ΠΑΜΘ.

•Αποτελεί σημαντικό διακύβευμα η νίκη της παράταξης και στην διεκδίκηση της ΠΑΜΘ, γεγονός που επιτάσσει την ομόνοια, την συνεργασία και την σύμπνοια.

•Η ΝΔ ήταν, είναι και παραμένει ένα απόλυτα δημοκρατικό κόμμα το οποίο έδωσε την δυνατότητα σε κάθε άξιο στέλεχος να εκφράσει τις φιλοδοξίες και την αξία του, ωστόσο είναι πλέον η στιγμή να συμπλεύσουμε στο όνομα της ενότητας και με το βλέμμα στραμμένο στον κοινό στόχο.

Περισσότερα μπορείτε να ακούσετε στο ηχητικό που ακολουθεί: