Δημοσχάκης Αναστάσιος

Κοπή πίτας με νικηφόρα μηνύματα ενότητας από τα στελέχη και τους φίλους της ΝΔ στον Έβρο!! Δηλώσεις στην Alfa Τηλεόραση

Σε κλίμα νίκης κι ενότητας, σε μια αίθουσα κατάμεστη από στελέχη και φίλους της ΝΔ, η ΝΟΔΕ και η ΟΝΝΕΔ του Ν.Έβρου, έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, παρουσία του Γραμματέα της Κ.Ο. της Ν.Δ. Κώστα Τσιάρα.

Τα μηνύματα των ομιλιών ήταν συγχρωτισμένα στο ρυθμό της Νίκης και της Ευθύνης!

Στα πλαίσια της παρουσίας του στην εκδήλωση ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Δημοσχάκης ανέφερε στον χαιρετισμό του αλλά και στην κάμερα της ALFA TV τα εξής:

· Καλωσορίζουμε στον Έβρο ένα από τα πιο σημαντικά στελέχη της Ν.Δ., τον Γραμματέα της Κ.Ο. & Βουλευτή Καρδίτσας, έναν πολύπειρο πολιτικό και σπουδαίο επιστήμονα, Κώστα Τσιάρα.

· Οι Εβρίτες έχουν νιώσει στο πετσί τους την αδιαφορία της σημερινής Κυβέρνησης στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

· Έχουν επίσης καταλάβει και το θέατρο σκιών που παίχτηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Βουλή, στη διαμόρφωση μιας κυβερνητικής πλειοψηφίας – κουρελού, μόνο και μόνο για να παραμείνουν κάποιοι στις υπουργικές καρέκλες του.

· Τώρα παρακολουθούμε έναν ακόμα πολύχρωμο θίασο, ο οποίος θα προσπαθήσει να περάσει την εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών, επώδυνη προσεχώς και επαίσχυντη μετά από 10ετίες & αιώνες!!

· Η Κυβέρνηση αγνοεί και τη βούληση του ελληνικού λαού που στη συντριπτική του πλειοψηφία είναι απέναντι στη Συμφωνία, κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα και στο μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας.

· Απαιτείται η άμεση προσφυγή σε εκλογές για να σβήσει αυτή η… μαύρη σελίδα που άφησε πίσω της η σημερινή χειρότερη Κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης. Για να ξαναγίνει η Ελλάδα μια φωτεινή χώρα… Μια χώρα της ελπίδας και της αισιοδοξίας.

Απόσπασμα των δηλώσεων μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί: