Δημοσχάκης Αναστάσιος

Νομαρχιακή Συνέλευση Νέας Δημοκρατίας Δράμας

Στη Νομαρχιακή Συνέλευση της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής και των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων Νέας Δημοκρατίας του Νομού Δράμας παραβρέθηκε χθες, 12/6, ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αν. Δημοσχάκης, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Συντονιστή μετά από απόφαση του Γραμματέα της Π.Ε. Λευτέρη Αυγενάκη. Η ΝΟ.Σ. αυτή ακολούθησε τις αντίστοιχες ανοικτές συνελεύσεις σε Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή και Ξάνθη.

Στην ΝΟ.Σ. ήταν παρόντες όλα τα στελέχη της ΝΟ.Δ.Ε. και των ΔΗΜ.Τ.Ο., ο Βουλευτής Δράμας Δημήτριος Κυριαζίδης και πλήθος μελών και φίλων της κεντροδεξιάς παράταξης. Ο Αν. Δημοσχάκης χαρακτήρισε την ΝΟ.Σ. άκρως επιτυχημένη και ευχαρίστησε τους συντελεστές για την διοργάνωσή της και τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, αλλά, κυρίως, για τις ιδέες, προτάσεις και απόψεις που διατυπώθηκαν και θα μεταφερθούν στην ηγεσία του κόμματος. Ειδικότερα αναφέρθηκε στον Περιφερειακό Συντονιστή Αντ. Πασχάλη.

Ακολουθούν τα βασικότερα σημεία από τον εναρκτήριο χαιρετισμό του Βουλευτή:

  • Η άμεση επικοινωνία των Βουλευτών και της Παράταξης με τις τοπικές κοινωνίες πρέπει να περάσει σε μια πιο διευρυμένη, πιο άμεση και πιο αποτελεσματική βάση.
  • Η Δράμα και η ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και ελλείψεις. Έχει όμως και μοναδικές προοπτικές.
  • Δυστυχώς, η παρούσα Κυβέρνηση αποστρέφεται την ανάπτυξη και την πρόοδο. Έχει ιδεολογική αλλεργία απέναντι στην ιδιωτική πρωτοβουλία και παντελή αδιαφορία για τους εργαζόμενους στον Ιδιωτικό Τομέα. Ταυτόχρονα, απαξιώνει και τους άξιους Δημοσίους Υπαλλήλους, προκρίνοντας τους πλαστούς, τους επίορκους και τους ανίκανους.
  • Μόλις πριν λίγους μήνες, είχαμε το πλήγμα της κατάργησης της επιδότησης του μισθολογικού κόστους. Ο νέος αναπτυξιακός νόμος, όχι απλά δεν την αναπληρώνει, αλλά πρόκειται εν γένει για τον πλέον άχρηστο αναπτυξιακό νόμο.
  • Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι ήταν τα πρώτα μεγάλα θύματα. Κατάργηση της απαλλαγής του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα, υπέρμετρη φορολόγηση, πολλαπλασιασμός των ασφαλιστικών εισφορών.
  • Ας μην έχουμε αυταπάτες. Αυτό είναι η αριστερά. Φόροι και νεποτισμός. Έχθρα για την πρόοδο και την ανάπτυξη. Έχθρα για κάθε αξία και ιδανικό.
  • Όσους φόρους κι αν βάλουν, όσο κι αν πλήξουν την οικονομία, το εθνικό έγκλημα που προσπαθήσαν να διαπράξουν, και το οποίο ακόμα απειλεί, με την αλλοίωση της φυσιογνωμίας του πληθυσμού μας δεν έχει προηγούμενο και δεν έχει χειρότερο.