Δημοσχάκης Αναστάσιος

Ο Έβρος πρωτοπορεί, αφήνοντας ισχυρό αποτύπωμα και στην εκπαίδευση! Ισχυρό πλεονέκτημα αποκτούν οι απόφοιτοι του Τμήματος Δασολογίας του ΔΠΘ στην Ν.Ορεστιάδα!

Μετά από πρόταση του αρμοδίου Τμήματος Δασολογίας Ν.Ορεστιάδας το ΔΠΘ με την από 22/4/2021 απόφαση της Συγκλήτου εγκρίνει την λειτουργία Ειδικού Προγράμματος Σπουδών Πιστοποίησης Παιδαγωγικής & Διδακτικής Επάρκειας του Τμήματος Δασολογίας στην Ν.Ορεστιάδα διάκριση που συνιστά ελπιδοφόρα είδηση για τον Ν.Έβρου!!

Από τα 28 τμήματα γεωπονίας και δασολογίας που λειτουργούν σήμερα στην Ελλάδα, είναι το μοναδικό που θα παρέχει στο εξής στους αποφοίτους την Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια!! Οι αποφοιτούντες από το εν λόγω Τμήμα θα μπορούν να διδάξουν στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση Γυμνάσια -Λύκεια χωρίς να είναι αναγκαίο να παρακολουθήσουν το Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης της ΑΣΠΑΙΤΕ!!

Μία έμπρακτη στήριξη στο Τμήμα Δασολογίας της Ν.Ορεστιάδας από το ΔΠΘ, την οποία χαιρετίζουμε ενόψει των προσεχών Πανελλαδικών Εξετάσεων!!

Αυτή διασφαλίζει πλεονέκτημα τόσο στους απόφοιτους του τμήματος όσο & στην εκπαιδευτική κοινωνία του Νομού! Ας ελπίσουμε ότι έπονται τα καλύτερα για τον Β/Έβρο .. & για όλο το Νομό αλλά & για όλη τη Θράκη!!