Δημοσχάκης Αναστάσιος

Πανεπιστήμια αντάξια των Ελλήνων φορολογουμένων!!Πανεπιστήμια ελεύθερα να επιτελέσουν τον εκπαιδευτικό σκοπό τους!!Τέλος τα ορμητήρια βίας & παρανομίας: Τα ανώτατα ιδρύματα μετατρέπονται σε άσυλο ιδεών & γνώσεων!Σύνοψη (2’03”) ομιλίας επί Σ/Ν ΥΠΑΙΘ

Στην ομιλία του (9/2) στη Ολομέλεια της Βουλής, επί του Σ/Ν του Υπ. Παιδείας, ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Ε.Α., Αν.Δημοσχάκης, υπογράμμισε ότι η σημερινή κυβέρνηση μένοντας πιστή στις προεκλογικές της δεσμεύσεις προβαίνει σε μία ολιστική και μεταρρυθμιστική στρατηγική, διασφαλίζοντας μία ποιοτική & αυτόνομη εκπαίδευση!Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής :

Οι καινοτόμες διατάξεις βελτιώνουν το ακαδημαϊκό περιβάλλον, διασφαλίζουν την ακαδημαϊκή ελευθερία και απαλλάσσουν το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας από αγκυλώσεις και παθογένειες δεκαετιών!

Η νέα διαδικασία εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση εξορθολογίζει την διαδικασία επιλογής σπουδών από τους υποψήφιους φοιτητές, οι οποίοι θα επιλέγουν το τμήμα τους συνειδητά και υπεύθυνα!

Η ανώτατη χρονική διάρκεια φοίτησης βελτιώνει τον αριθμό και τον ρυθμό αποφοίτησης, διασφαλίζοντας την γρηγορότερη ενσωμάτωση των πτυχιούχων στην αγορά εργασίας.

Η ασφάλεια και η ελευθερία επανέρχεται στο ακαδημαϊκό περιβάλλον τερματίζοντας οριστικά την ασυδοσία και την παρανομία, που μέχρι πρότινος δέσποζαν σε αυτό!

Η παρουσία ομάδων προστασίας των πανεπιστημίων θα λειτουργεί αποτρεπτικά & προληπτικά, ώστε στη συνέχεια να καθιερωθεί ένα μεικτό σύστημα ευνομίας & ευταξίας, όπως υποστήριζε & ο ίδιος ως Αρχηγός Ε.Α..

Τέλος, υπογράμμισε ότι είναι αναγκαίο να υπάρξει σχετική μέριμνα και να πραγματοποιηθεί άσκηση επί χάρτου, αποτρέποντας ενδεχόμενο αφανισμό τμημάτων ΑΕΙ των ακριτικών περιοχών!

Μπορείτε να ακούσετε την Σύνοψη (2′ 03”) της Ομιλίας εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=ygIwfTk44Q0