Δημοσχάκης Αναστάσιος

Πανευρωπαϊκό βραβείο καινοτομίας για Έλληνες μαθητές!! Συγχαρητήρια επιστολή προς το εκπαιδευτικό ίδρυμα, Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσ/νικης

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Ε.Α στον Εβρίτη, από τα Βρυσικά- Διδ/χου, Διευθυντή & μεγάλο- Μέτοχο του Αριστοτελείου Κολλεγίου Θεσσ/νικης, Χρήστο Γκροζούδη, για την διάκριση που σημείωσαν οι συμμετέχοντες μαθητές αυτού στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Νεανικής Επιχειρηματικότητας.

Η 25μελής ομάδα των μαθητών, κατάφερε να διαπρέψει πανευρωπαϊκά, πετυχαίνοντας το βραβείο καινοτομίας σε “εικονική επιχείρηση”, εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα!!

Όπως υπογραμμίζει, τέτοιες διακρίσεις συνιστούν ελπιδοφόρα και ευχάριστη είδηση για την πατρίδα μας και τους νέους επιστήμονες της, κάνοντας υπερήφανο τον Έβρο!!

Ακολουθεί αναλυτικά η επιστολή:

ΘΕΜΑ : Συγχαρητήρια επιστολή για την διάκριση των μαθητών του Αριστοτελείου Κολλεγίου Θεσσ/νικης στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Νεανικής Επιχειρηματικότητας.

Αξιότιμε Κύριε Διευθυντά,

Δια της παρούσας επιστολής συγχαίρω τους λαμπρούς μαθητές του Κολλεγίου σας και τους άξιους καθηγητές, για την μεγάλη διάκριση που σημειώσατε στο πλαίσιο του τελικού διαγωνισμού Μαθητικής Επιχειρηματικότητας της Ευρώπης που έλαβε χώρα προσφάτως στην Πορτογαλία!

Η πανευρωπαϊκή διάκριση που πέτυχε η 25μελής ομάδα των μαθητών σας, λαμβάνοντας το βραβείο καινοτομίας, συνιστά ελπιδοφόρα είδηση για την πατρίδα μας και το μέλλον των νέων ανθρώπων αυτής, κάνοντας υπερήφανο τον τόπο καταγωγής σας τον ακριτικό Έβρο!!

Είναι ιδιαίτερα χαρμόσυνο το γεγονός, ότι η χώρα μας διαθέτει τις κατάλληλες εκπαιδευτικές δομές αλλά και το επάξιο στελεχιακό δυναμικό, ώστε να καταστεί ”φάρος” γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων σε όλους τους τομείς!