Δημοσχάκης Αναστάσιος

Πράξη ‘κρότου λάμψης’ & ανευθυνότητας η κατατεθείσα πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης ΝΔ! Ο όρος ‘φράχτης’ είναι αδόκιμος & προσβλητικός για τον Ν. Έβρου για την ιστορία του & για τους πολίτες του!Το αποτρεπτικό εμπόδιο είναι διεθνές αστυνομικό μέτρο αποτροπής & φύλαξης χώρου!Ομιλία επί πρότασης δυσπιστίας

Ως “ευκαιρία” να συγκριθούν τα πεπραγμένα της τετραετίας του ΣΥΡΙΖΑ και της σημερινής Κυβέρνησης της ΝΔ χαρακτήρισε την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η Αξιωματική Αντιπολίτευση, στο πλαίσιο της χθεσινής του (26/1) ομιλίας στην Ολομέλεια της Βουλής ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας, Αν.Δημοσχάκης. 

Ειδικότερα ανέφερε τα εξής : 

-Ενόψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών, η Αξιωματική Αντιπολίτευση προβαίνει σε μία πράξη άστοχη, αχρείαστη «κρότου λάμψης» και εντυπωσιασμού καθιστώντας τη Χώρα ευάλωτη!!

-Η τριήμερη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, επιβεβαιώνει την συνοχή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν. Δημοκρατίας και συνιστά ευκαιρία να συγκριθούν τα πεπραγμένα της απελθούσας κυβέρνησης με αυτά της σημερινής!

-Μίας κυβέρνησης, η οποία με ψυχραιμία και μεθοδικότητα, αντιμετωπίζει τις σύγχρονες κρίσεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, όπως η ακρίβεια, ο πληθωρισμός η αισχροκέρδεια κ.ά!

-”Εξοπλίζοντας” τους πολίτες με χρήσιμα εργαλεία στήριξης όπως το “Καλάθι του Νοικοκυριού” και το “Market Pass” και προβαίνοντας σε σημαντικές μειώσεις φόρων & όχι μόνο !!

-Θωρακίζοντας την ελληνική οικονομία, η οποία παρουσιάζει ανθεκτικότητα και υψηλές αντοχές!!

-Ενώ η κυβερνητική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, αποτέλεσε οδυνηρή εμπειρία για τους συνταξιούχους, η κυβερνητική πολιτική της Ν. Δημοκρατίας, προβαίνει σε γενναίες αποφάσεις, όπως η μετά από 12 χρόνια αύξηση των συντάξεων ύψους 7,75%.

-Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διστάζει να διασύρει την Χώρα διεθνώς αναπαράγοντας αποδεδειγμένα ψευδείς ειδήσεις, την ίδια στιγμή που τα άξια στελέχη των ΣΑ & των ΕΔ με την τοπική κοινωνία φυλάνε Θερμοπύλες!!

-Κάνοντας συνάμα λόγο για δήθεν παράτυπους κατά της διεθνούς νομιμότητας “φράχτες”, την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση θωρακίζει τα σύνορα της Χώρας με υλικο-τεχνικά μέσα και στελεχιακό προσωπικό!!

-Επισημαίνοντας εμφατικά, ότι η χρήση του όρου ”φράχτης”  είναι αδόκιμος και προσβλητικός για μία διαμπερή κοινωνία τοπική κοινωνία όπως ο Έβρος!!

-Τονίζοντας ότι ο εύστοχος δόκιμος όρος, που είναι διεθνώς παραδεκτός, είναι αποτρεπτικό τεχνικό εμπόριο και όχι φράκτης ή τοίχος!!

-Κλείνοντας, ανέφερε ότι η κυβέρνηση με την ολοκλήρωση της διαδικασίας της συζήτησης θα λάβει εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης αναδεικνύοντας τις γνωστές αδυναμίες του ΣΥΡΙΖΑ!! 

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την Ομιλία εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=vtRnQy5VmUg