Δημοσχάκης Αναστάσιος

Συνέντευξη στην Θράκη ΝΕΤ Τηλεόραση (16/05/2016)

Συνέντευξη παραχώρησε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της Θράκη ΝΕΤ Τηλεόρασης της 16/05 ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αν. Δημοσχάκης, όπου μίλησε για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και για τις επερχόμενες νομοθετικές ρυθμίσεις. Ακολουθούν τα σημαντικότερα σημεία των δηλώσεών του:

  • Ερώτηση κατέθεσε μαζί με τους λοιπούς βουλευτές της Ν.Δ. της περιφέρειας Α.Μ.Θ. για τα κόκκινα δάνεια, ζητώντας συγκεκριμένα να ενημερωθούν οι πολίτες για την αξία και τον αριθμό αυτών, αλλά και για το τι μέτρα θα πάρει η Κυβέρνηση για να προστατευτεί η περιουσία των πολιτών εν γένει, ειδικά σε περιοχές εθνικά ευαίσθητες, όπως ο Έβρος και η Θράκη.
  • Κατά την συζήτηση νομοσχεδίων κατακύρωσης συμφωνιών της Ε.Ε. με το Ιράκ και με το Βιετνάμ, κατατέθηκαν τρεις τροπολογίες, εκ των οποίων η μία δημιουργεί και πάλι έναν κρατικό οργανισμό, με μικροκομματικούς απώτερους σκοπούς, περιλαμβάνοντας την επάνοδο του κρατικισμού στους αυτοκινητοδρόμους.
  • Θετικό σημείο η υιοθέτηση μηχανισμών για χρέωση διοδίων βάση χιλιομετρικής απόστασης, αλλά δεν υπερκαλύπτει την τακτοποίηση ημετέρων σε νέες διευθυντικές θέσεις.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη εδώ.