Δημοσχάκης Αναστάσιος

“Τιμούμε όσους μας παρέδωσαν την Πατρίδα μας Ελεύθερη, μια παρακαταθήκη την οποία οι διοικούντες οφείλουν να διαφυλάξουν ερμηνεύοντας ορθά τα ιστορικά γεγονότα και μηνύματά τους!” Ευχές για τους Εορτασμούς των Ελευθερίων στην Αλεξ/πολη

Τις θερμές ευχές του για την 99η Επέτειο της Απελευθέρωσης της Αλεξανδρούπολης αλλά και το ιστορικό μάθημα που πρέπει να αποτελέσει οδηγό των κυβερνητών της Πατρίδας μας, εξέφρασε στην κάμερα της Δέλτα Τηλεόραση, ο Βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Αναλυτικότερα είπε ότι:

• Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των εορτασμών της Απελευθέρωσης της Αλεξανδρούπολης και της ενσωμάτωσής της στον εθνικό κορμό!
• Τιμούμε όλους όσους μας παρέδωσαν την πολυτιμότερη παρακαταθήκη για την αγαπημένη Θράκη μας, την Ελευθερία!
• Η παρακαταθήκη αυτή πρέπει να αποτελέσει τον οδηγό των αποφάσεων των κυβερνητών αυτής της Χώρας, οι οποίοι οφείλουν να “διαβάζουν” ορθά την ιστορία και να αξιοποιούν τα μηνύματά της.
• Αποτελεί ανάγκη και ανησυχία των κατοίκων της νευραλγικής Θράκης να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα και ζητήματα της περιοχής με βάση την εθνική τους διάσταση.

Μπορείτε να ακούσετε τις δηλώσεις στο βίντεο που ακολουθεί: