Δημοσχάκης Αναστάσιος

“Bαρύς” ο Χειμώνας για τους Αγρότες στον Έβρο! Ο αρμόδιος Υπουργός θα απαντήσει στα αγωνιώδη ερωτήματα σχετικά με τις αποζημιώσεις των κατεστραμμένων καλλιεργειών ; Δηλώσεις στο Thraki Net.

Για την αυξανόμενη αγωνία των αγροτών του Νομού Έβρου οι οποίοι δεν έχουν αποζημιωθεί για τις κατεστραμμένες καλλιέργειές τους, αλλά και την σχετική Επίκαιρη Ερώτηση που κατέθεσε ο ίδιος και η οποία θα συζητηθεί στην Βουλή την προσεχή Πέμπτη (10/1 ώρα 09.30’) , μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Thraki Net o βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Δημοσχάκης.
 
Συγκεκριμένα ανέφερε ότι:
 
  • H Γραπτή Ερώτηση που κατέθεσε ο ίδιος ζητώντας λύσεις για τους πληγέντες βαμβακοκαλλιεργητές, σιτοπαραγωγούς και λοιπούς αγρότες της περιοχής που επλήγησαν από ασθένειες και φυσικές καταστροφές, δεν έλαβε απάντηση από τον αρμόδιο υπουργό.
  • Οι αγρότες του Έβρου αγωνιούν καθώς διέθεσαν κεφάλαια και εργατοώρες στην γη τους, ενώ το υπουργείο δεν ενημερώνει αν έχει εξασφαλίσει ή έχει ενεργοποιήσει τα χρηματοδοτικά εργαλεία που απαιτούνται για να αποδοθούν αποζημιώσεις.
  • Η αδιαφορία του Υπουργού προκάλεσε την μετατροπή της Γραπτής Ερώτησης σε Επίκαιρη προκειμένου να εξαναγκαστεί ο Υπουργός την προσεχή Πέμπτη (10/1 ώρα 09.30) να προσέλθει στη Βουλή για να δώσει υπεύθυνες απαντήσεις που αναμένουν οι αγρότες του Έβρου & της Θράκης! 

    Απόσπασμα των δηλώσεων μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί: