Δημοσχάκης Αναστάσιος

H ενεργοποίηση του εκλογικού σώματος είναι η απάντηση στον διχαστικό “Κλεισθένη” που σκοπίμως προώθησε & ψήφισε η σημερινή κυβέρνηση !!!Συνέντευξη στην Δέλτα TV

Για τις προσεχείς κάλπες, την ενότητα έναντι στον διχασμό & την ελπίδα της πολιτικής αλλαγής στην Χώρα μας, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων της Δέλτα Τηλεόραση, ο βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αναστάσιος Δημοσχάκης.
Γιώργος Χονδρόπουλος

Συγκεκριμένα είπε ότι:

• Το μήνυμα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. που συγκλήθηκε στις 04/05 υπό τον Πρόεδρο της Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι η σθεναρή ενεργοποίηση των πολιτών εν όψει των επικείμενων εκλογικών αναμετρήσεων, προκειμένου να σταλεί το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής στη Χώρα.

• Η σημερινή κυβέρνηση αποδείχθηκε επανειλημμένα ανίκανη και “λίγη” μπροστά στα σοβαρά προβλήματα της Χώρας, αλλά και στην αντιμετώπιση κρίσιμων περιστατικών όπως της καταστροφικής πυρκαγιάς στον Μάτι Αττικής.

• Ειδικά οι προσεχείς Ευρωεκλογές θα έχουν χαρακτήρα δημοψηφίσματος, καθώς θα αποτελέσουν το βαρόμετρο της κοινής γνώμης και θα καταδείξουν με μεγάλη διαφορά το προβάδισμα της ΝΔ έναντι των άλλων κομμάτων, προλογίζοντας τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών.

• Δυστυχώς η παρούσα κυβέρνηση με τον “Κλεισθένη” προάγει με τον μανδύα των δήθεν πολυσυλλεκτικών σχημάτων αυτοδιοίκησης διχαστικές λογικές, με στόχο την ακυβερνησία κι ασυνεννοησία.

• Αυτό καθιστά από μόνο του επιβεβλημένη την συμμετοχή των πολιτών στις εκλογικές διαδικασίες προκειμένου να αντιληφθεί η παρούσα κυβέρνηση ότι είναι σε πλήρη δυσαρμονία με το λαϊκό αίσθημα των πολιτών της Χώρας.

• Το βασικό μέλημα του ίδιου είναι η εσωτερική ειρήνη στην βάση της ΝΔ , την οποία φροντίζει να προάγει και να καλλιεργεί με λόγο κατευναστικό & ενωτικό, καθώς η ενότητα θα κρίνει το αποτέλεσμα των προσεχών αναμετρήσεων & κυρίως της μάχης των μαχών που θα είναι οι Εθνικές Εκλογές …

Περισσότερα μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί: