Δημοσχάκης Αναστάσιος

H N.Δ. διεκδικεί καθαρή κι ευρεία νίκη στις Ευρωεκλογές και στις Αυτοδιοικητικές εκλογές!! Χαιρετισμός στα πλαίσια της επίσκεψης του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στον Έβρο

Καλωσορίζοντας τον πρώην Πρόεδρο της Ν.Δ. κι επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Δημοσχάκης υπογράμμισε την σημασία της ενότητας εν όψει των προσεχών πολλών εκλογικών διαδικασιών.

Συγκεκριμένα είπε ότι:

• Μέσα σε 15 μέρες ο Έβρος και η Θράκη υποδέχτηκαν τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Αντιπρόεδρο Άδωνι Γεωργιάδη και τον πρώην Πρόεδρο κι επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

• Η Ν.Δ. διεκδικεί την καθαρή νίκη τόσο στις ευρωεκλογές όσο και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, με ένα ισχυρό αποτέλεσμα που θα εξαναγκάσει την παρούσα κυβέρνηση να προκηρύξει εκλογές.

• Είναι χρέος όλων να λάβουν μέρος στην γιορτή της Δημοκρατίας που είναι οι εκλογές!

•Είναι επίσης χρέος μας να ενεργοποιήσουμε το 1.950.000 ψηφοφόρους που γύρισαν την πλάτη τους στην κάλπη από το 2004 μέχρι το 2015!

• Τέλος οφείλουμε για τελευταία φορά να ενεργοποιήσουμε τους Έλληνες του εξωτερικού προκειμένου να συμμετάσχουν, καθώς στις επόμενες εκλογές η ΝΔ ως κυβέρνηση θα έχει νομοθετήσει αυτό το δικαίωμα ψήφου με σοβαρότητα, υπευθυνότητα & πληρότητα !!!

Περισσότερα μπορείτε ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί: