Δημοσχάκης Αναστάσιος

Regatta Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης 2016

Χαιρετισμός απέστειλε ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αν. Δημοσχάκης στην τελετή λήξης της άκρως επιτυχημένης Regatta που διοργάνωσε ο ΝΟΑ και στην οποία συμμετείχαν 150 πληρώματα από 11 χρόνια σε δύο διεθνείς κατηγορίες.

Ο Βουλευτής έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές και τόνισε την σημασία τέτοιων σημαντικών εκδηλώσεων για την ανάπτυξη της περιοχής.

Ακολουθεί ο χαιρετισμός:

“Χαιρετίζω την σημερινή λήξη της εξαιρετικά επιτυχημένης 8ης Regatta του Ναυταθλητικού Ομίλου και του Δήμου Αλεξανδρούπολης!

Μια διοργάνωση που κατάφερε να βάλει την Αλεξανδρούπολη και τον Έβρο στα διεθνή και Ευρωπαϊκά ημερολόγια του ιστιοπλοϊκού αθλητισμού!

150 συμμετοχές από 11 χώρες μεταφράζονται σε μια τεράστια διαφήμιση για την περιοχή μας.

Η μοναδική καταλληλότητα των τοπικών κλιματολογικών συνθηκών και η αδιαμφισβήτητη φιλοξενία των Εβριτών αποτελούν εχέγγυα μιας μακρόχρονης και ουσιαστικής ανάπτυξης του αθλήματος.

Καλώ τους πολίτες και φορείς της Αλεξανδρούπολης και του Έβρου να αγκαλιάσουν την Ρεγκάτα του ΝΟΑ και να την εντάξουν στο διαρκώς αναπτυσσόμενο και πολυποίκιλο τουριστικό προϊόν της περιοχής.

Τα συγχαρητήριά μου στους συμμετέχοντες και τους νικητές του αγώνα.

Τα συγχαρητήριά μου και στους διοργανωτές. Εύχομαι του χρόνου η Regatta να έχει ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή και κάθε επιτυχία!”