Δημοσχάκης Αναστάσιος

Tηλεμαχίες για τα εθνικά θέματα κάνουν οι ανεύθυνοι και οι θιασώτες των εντυπώσεων! Τα εθνικά ζητήματα επιλύονται εντός της Ελληνικής Βουλής με ευθύνη και σοβαρότητα! Συνέντευξη στη Δέλτα Τηλεόραση

Για την διακωμώδηση των δημοκρατικών θεσμών και τα ευτράπελα της πολιτικής σκηνής, με μετακινήσεις βουλευτών και ψήφων, μίλησε στο δελτίο ειδήσεων της Δέλτα Τηλεόρασης, ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης.
Delta Tv

Συγκεκριμένα είπε:

•Το ελληνικό κοινοβούλιο έζησε μια φαρσοκωμωδία με τριπλό στόχο: την παραμονή του Αλέξη Τσίπρα στην εξουσία, την προετοιμασία του εδάφους για την εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών, καθώς και την διάσωση του έτερου Καππαδόκη & σταθερού κυβερνητικού εταίρου, του Π.Καμμένου.

•Οι υπόγειες διεργασίες που έλαβαν χώρα προκαλούν το δημοκρατικό αίσθημα τόσο του κοινοβουλίου όσο και των πολιτών, καθώς στερούνται ιδανικών κι αρχών ενώ διαπνέονται μόνο από ιδιοτελείς σκοπούς.

•Η Συμφωνία των Πρεσπών ένωσε τους Σκοπιανούς και δίχασε τους Έλληνες καθώς η κυβέρνηση δεν διασφάλισε κοινό εθνικό μέτωπο διαπραγμάτευσης απέναντι στην γειτονική χώρα.

•Εφόσον η Συμφωνία κυρωθεί από την Βουλή των Ελλήνων, δυστυχώς θα αποδειχθεί εθνικά επιζήμια & επώδυνη σε βάθος χρόνου για τα εθνικά μας συμφέροντα!

•Η κυβέρνηση έχασε πολιτικό κεφάλαιo, πολιτικό χρόνο και βάζει την χώρα στην δοκιμασία μιας μακροχρόνιας προεκλογικής περιόδου!

•Ένα εθνικό ζήτημα δεν μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο τηλεοπτικού debate, αλλά πρέπει να συζητείται εντός της Βουλής,με σοβαρότητα κι ευθύνη !

Περισσότερα μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί: