Δημοσχάκης Αναστάσιος

To Δέλτα του Έβρου και το Δάσος της Δαδιάς είναι τα δώρα της φύσης στον Έβρο και οι εργαζόμενοι σε αυτά αξίζουν αξιοπρέπεια κι ασφάλεια!!

Σε συνέχεια της Kοινοβουλευτικής Aναφοράς, που κατατέθηκε στις 05/12 στο Προεδρείο της Βουλής κι αφορά στις επερχόμενες δυσμενείς εργασιακές αλλαγές για τους εργαζόμενους στους Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών, έγινε συνάντηση χθές 9/12 στην Αλεξ/πολη με το ΔΣ εργαζομένων στους Φ.Δ. Δάσους Δαδιάς & Δέλτα Έβρου.

Οι εργαζόμενοι, στηλοβάτες των φορέων και υπεύθυνοι για την προστασία, προβολή και ανάδειξη του φυσικού κάλλους του Έβρου εξέθεσαν την αγωνία τους τόσο για το μέλλον των Φορέων Διαχείρισης και του έργου που επιτελείται σε αυτούς, όσο και για το εργασιακό καθεστώς που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μεταβάλλει από αβεβαιότητα σε ομηρία οικογενειών.

Ο Βουλευτής υποσχέθηκε ότι, τόσο ο ίδιος όσο & η Ν.Δ. δια του αρμοδίου Τομεάρχη Κώστα Σκρέκα, με τον οποίο επικοινώνησε τηλεφωνικά, θα αναδείξουν τα δίκαια αιτήματα τους & θα τους υποστηρίξουν κατά τη συζήτηση -ψήφιση του σχετικού Νόμου που θα εισαχθεί προσεχώς στη Βουλή.