Δημοσχάκης Αναστάσιος

‘Yιοθεσία’ προσφοράς και υγείας από τον ‘Ομιλο Ιατρικού Αθηνών για την Σαμοθράκη!!Κάνοντας την πρότασή μας πράξη,η Κινητή Νοσ/κή Μονάδα εγκαταστάθηκε στο νησί της ΝΙΚΗΣ προσφέροντας ιατρικές υπηρεσίες στους κατοίκους!

To οδοιπορικό προσφοράς της Κινητής Νοσοκομειακής Μονάδας του Ομίλου Ιατρικού Κέντρου Αθηνών συνεχίστηκε, μετά από πρότασή μας, από την μία άκρη του Νομού Έβρου στην άλλη! Η όμορφη Σαμοθράκη υποδέχτηκε την ομάδα του Ομίλου και εντάσσεται πλέον στο Πρόγραμμα Ιατρικής Υιοθεσίας του Ιατρικού Αθηνών! Τα παιδιά του νησιού έως και το 14ο έτος της ηλικίας τους είναι ‘υιοθετημένα’ ως προς της ιατρική τους περίθαλψη από τον όμιλο, ενώ η κινητή μονάδα θα παρέχει μέχρι & την προσεχή Κυριακή, αφειδώς για 5 μέρες προληπτικές εξετάσεις και πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας σε όλους ανεξαιρέτως τους κατοίκους του νησιού!

Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στον Πρόεδρο του Ομίλου Γ.Αποστολόπουλο που αποδέχτηκε την πρόταση μου και με την υψηλού συμβολισμού απόφαση του αγκάλιασε το Νομό Έβρου (Δήμοι Ορεστιάδας, Σαμοθράκης) & τον στηρίζει από καρδιάς!