Δημοσχάκης Αναστάσιος

Επίσημη επίσκεψη του Βουλευτή Έβρου Αν. Δημοσχάκη στο Μόναχο της Γερμανίας

O Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αν. Δημοσχάκης μεταβαίνει από αύριο Σάββατο 20/2, μέχρι και την Δευτέρα 22/2, στο Μόναχο της Γερμανίας, προκειμένου να παραστεί σε εκδηλώσεις της εκεί Ελληνικής Κοινότητας ως απεσταλμένος του Ελληνικού Κοινοβουλίου στο πλαίσιο επίσημης πρόσκλησης.

Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιείται ως εκ της θέσης του Υπεύθυνου Τομέα Κοινοβουλευτικού Έργου της Νέας Δημοκρατίας για τον Απόδημο Ελληνισμό.

Το πρόγραμμα της παραμονής του Βουλευτή στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας περιλαμβάνει συναντήσεις με σειρά των εκεί θεσμικών παραγόντων του Ελληνικού Κράτους και φορέων του Ελληνισμού του Μονάχου. Επίσης, θα συναντηθεί με Έλληνες μετανάστες του Μονάχου, Συλλόγους της Θράκης και του Έβρου, καθώς και τοπικές πολιτικές οργανώσεις. Θα πραγματοποιήσει, τέλος, επισκέψεις σε σημεία Ελληνικού ενδιαφέροντος.

Ο Βουλευτής θα απευθύνει χαιρετισμό και πρόσκληση στους Έλληνες του Μονάχου και της Βαυαρίας, ώστε να συμμετάσχουν και αυτοί στις προσπάθειες του ως Τομεάρχη να προωθήσει στην Βουλή των Ελλήνων τα ζητήματα των Αποδήμων και, ταυτόχρονα, να τους φέρει πιο κοντά με την μητέρα Πατρίδα.